Oferte locuri de munca top

296 mil euro pentru constructia tunelurilor pentru ursi

Anunțul de participare aferent procedurii de atribuire a contractului „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții Autostrada Lugoj – Deva (A1), Lot 2: km 27+620 – km 56+220 – Secțiunea E și finalizare Sectiunea D” a fost transmis de CNAIR spre publicare în cadrul platformei de achiziții publice, SICAP, la finele săptămânii trecute.

Acest lot are lungimea de aproximativ 9,13 km, din care 2,13 km de tunel forat.

Valoarea estimată a procedurii de atribuire este de 296 de milioane de euro, fără TVA.

Pentru atribuirea acestui contract, CNAIR a optat pentru utilizarea procedurii de licitație restrânsă, procedură ce va fi derulată în două etape.

Astfel, prima etapă va fi cea de selecție a candidaților în funcție de criteriile de selecție stabilite în cadrul Documentației de Atribuire, iar cea de a doua etapă va fi cea de evaluare a ofertelor depuse de candidații selectați și stabilirea câștigătorului în conformitate cu criteriul de atribuire stabilit în cadrul Documentației de Atribuire.

Conform condițiilor din Acordul de mediu a fost prevăzută realizarea a două tuneluri în cadrul Secțiunii E2 în contextul evitării problemelor de stabilitate și a impactului negativ cu implicații majore asupra mediului.

Tunelurile vor fi formate din două galerii unidirecționale prevăzute pe fiecare cale de circulație cu platformă de 11,25 m, din care parte carosabilă 2×3,75 m, bandă de încadrare de 0,25 m, bandă de urgență de 2,50 m și acostamente de 2×0,50m, la care se mai adaugă trotuare laterale 2×0,75 m.

De asemenea, tunelurile vor fi prevăzute cu galerii de evacuare în caz de urgențe, nișe de serviciu pentru amplasarea echipamentelor de securitate, instalații electrice, de ventilare, de stingerea incendiilor și echipament ITS.

Termenul limită de depunere al candidaturilor a fost stabilit pentru luna august 2019.

 

 

 

Citiți și:

Amplu proiect rezidential, in pregatire in Capitala

Ce lucrare nu este inca atribuita dupa doi ani de la demararea licitatiei

Noi autorizatii de construire la malul marii

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus