Oferte locuri de munca top

280 apartamente cu design modern, la cativa pasi de Parcul Tineretului

O locuință în centrul Capitalei vă aduce multiple avantaje. În primul rând puteți petrece mai mult timp cu familia, pentru că economisiți timpul de deplasare fiind foarte aproape de punctele cheie ale orașului. În al doilea rând aveți acces facil la toate mijloacele de transport în comun.

Proiectul pe care vi-l prezentăm, Global City Residence este chiar vis-a-vis de o stație de metrou, și anume la un minut de mers pe jos de stația Mihai Bravu. Acesta este situat într-o frumoasă zonă centrală a Capitalei, la numai 7 minute de Parcul Tineretului și Delta Văcărești.

Vorbim despre ansamblul rezidențial de pe șoseaua Mihai Bravu, nr. 471. Aici s-a demarat construcția a trei blocuri, cu regimul de înălțime Demisol + Parter + Mezanin + 9 Etaje.

Ansamblul este situat la doar o stație de metrou distanță față de Universitățile Titu Maiorescu, Dimitrie Cantemir și Nicolae Titulescu. În zonă există centre comerciale precum Lidl si Mega Image, dar și mall-uri, cum ar fi Sun Plaza sau Mall Vitan.

Noul ansamblu va cuprinde 280 apartamente ce vor beneficia de o compartimentare inteligentă a spațiului, finisaje premium și de o întreagă serie de facilități ce le sporesc valoarea. Unitățile se vor preda cu centrală termică proprie , calorifere, tâmplărie tripan cu sticlă four-seasons și feronerie Roto NT.

Proiectul prevede integrarea unor soluții tehnice de ultimă generație, blocurile fiind structurate pe cadre de beton armat, cu cărămidă eficientă porotherm, atât interior cât și exterior, cu izolație termică și fonică. Locurile de parcare sunt prevăzute atât la subteran, cât și suprateran.

Funcționalitatea mixtă a ansamblului va fi completată de restaurante, cafenele, supermarket-uri, salon de înfrumusețare, sală de fitness.

Ofertă specială !

Edificarea ansamblului se va desfășura în etape, în prima fază urmând să fie construite concomitent primele două blocuri.  A doua fază a proiectului va consta în construirea ultimului tronson. Termenul de finalizare al primului bloc este luna decembrie a anului viitor, al doilea bloc având ca termen de finalizare primăvara anului 2020, iar al treilea, toamna anului 2020.

Gradul de ocupare al proiectului în acest stadiu este de cca. 20%. Clienții interesați pot încheia  o rezervare cu contravaloarea sumei de 5.000 euro sau o promisiune în forma autentică cu un avans minim de 25%.

În funcție de modalitatea de plată, clienții pot beneficia de un discount direct proporțional cu avansul achitat.

Predarea apartamentelor se poate face la alb , clienții având posibilitatea să-și finiseze apartamentul în regie proprie sau la cheie .

Unitățile locative din cadrul proiectului, cu 2, 3 sau 4 camere se adresează atât tinerilor, cât și familiilor care doresc un confort sporit. Parterul și mezaninul întregului ansamblu vor avea destinația de spațiu comercial.

Echipa cu experiență

Proiectul este realizat de Global City Residence. Dezvoltatorul se remarcă pe piața imobiliară datorită experienței de cca. 15 ani în domeniul imobiliar, dezvoltând proiecte de referință în zone precum Floreasca, Calea Călărași, Piața Muncii, Dristor, Mihai Bravu. Locuințele făcute de către Global City oferă soluții moderne, care contribuie la buna dispoziție și asigură un confort sporit viitorilor locatari.

De-a lungul timpului,  Global City Residence  a reușit să se impună pe piața de profil din Romania oferind soluții viabile, alături de locuințe construite la cele mai înalte standarde. Deoarece cererea de astfel de construcții este din ce în ce mai mare în prezent, dezvoltatorul  este implicat  în mai multe proiecte de o mare anvergură. Astfel, zeci, poate chiar sute de familii așteaptă deja să se mute în noile lor locuințe.

Lucrările de construire sunt executate de Confrasilvas . Printre proiectele dezvoltate de renumita firmă Confrasilvas amintim pe sectorul comercial proiectul Parklake, Promenada Mall, Viaduct Pipera Tunari, United Business CTR 1 și CTR 2, Tunari Office, Sun Plaza Mall, iar pe sectorul rezidențial Orhideea Towers, Blaxy Resort, MetroCity, Gafencu și multe altele.

 

 

Sus