Oferte locuri de munca top

26 de sisteme de termoficare primesc peste 112 mil lei

Proiectele de modernizare a sistemelor centralizate de încălzire sunt cofinanțate de Ministerul Lucrărilor Publice cu peste 112 milioane de lei.

Contractele semnate astăzi cofinanţează lucrări de investiţii în modernizarea, reabilitarea şi retehnologizarea sistemelor de alimentare cu energie termică.

Astfel, 26 de contracte pentru lucrări de investiţii în sistemele de termoficare vor fi cofinanțate din bugetul MLPDA cu suma totală de 112,5 milioane lei. Din această sumă, 75,3 milioane lei este angajată pentru anul 2020.

Cota de cofinanţare este de maximum 85% din totalul cheltuielilor eligibile ale proiectului, iar contribuția de la bugetul local va fi de minimum 15%.

Obiectivele Programului Termoficare constau în creşterea eficienţei energetice şi reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Ministerul Lucrărilor Publice derulează Programul Termoficare în perioada 2019-2027.

Finanţarea acestui program se realizează din următoarele surse:

* sume din transferuri de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei;

* sume din transferuri din bugetul Fondului pentru mediu, prin bugetul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei;

* sume din bugetele locale.

 

 

 

Citiți și:

Proiect de dezvoltare imobiliara, promovat de doi investitori romani

Un mare comerciant isi va extinde spatiile detinute

Noi hale de productie si depozitare, langa Bucuresti

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2020

Sus