Oferte locuri de munca top

246 treceri la nivel cu calea ferata vor fi amenajate

Nu mai puțin de 246 de treceri ale drumurilor la nivel cu calea ferată sunt plănuite să fie amenajate pentru a îmbunătăți siguranța traficului. Proiectul va conduce la creșterea gradului de siguranță rutieră prin asigurarea unei iluminări corespunzătoare, a separării sensurilor de circulație și o semnalizare rutieră verticală superioară.

Pentru aceasta, contractul ”Măsuri de îmbunătățire a siguranței traficului prin amenajarea trecerilor la nivel a drumurilor cu calea ferată” a fost atribuit societății Vesta Investment SRL Ilfov la începutul lunii noiembrie. CNAIR a lansat licitația deschisă la începutul anului 2018.

Valoarea totală a contractului este de peste 6 milioane de euro, echivalentul a 28,6 milioane de lei. Proiectul va fi finanțat prin fonduri europene, în cadrul programului POIM 2016 – 2020.

Durata contractului este de 24 luni.

Conform caietului de sarcini, societatea câștigătoare va asigura furnizarea, transportul și montajul de stâlpi de iluminat cu încărcare solară, stâlpișori delimitare sensuri de circulație, semnalizare rutieră orizontală cu caracteristici superioare.

Proiectul vizează, în total, 246 de treceri la nivel cf din: Ploiești, București Nord, București Sud, Buzău, Alexandria, Pitești, Târgoviște, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Galați, Iași, Piatra Neamț, Suceava, Brăila, Slobozia, Călărași, Tulcea, Constanța.

 

 

 

Citiți și:

Teren de aproape 7 ha, pregatit pentru un proiect imobiliar mixt

Un om de afaceri local va construi blocuri cu 15 niveluri

Cine realizeaza SF-ul pentru proiectul unei unitati militare

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus