Oferte locuri de munca top

24 mil. euro vor fi investite în infrastructura sportivă din Târgu Jiu

RO_GJ_Targu_Jiu_stadium_1Compania Națională de Investiții urmează să implementeze în oraşul Târgu Jiu două proiecte cu o valoare cumulată de peste 24 milioane euro. Investiţiile vor viza modernizarea şi extinderea stadionului şi a sălii sporturilor din Târgu-Jiu.
Modernizarea și extinderea capacității Stadionului Municipal Târgu Jiu este un proiect în valoare totală de 21,85 de milioane de euro, din care valoarea asigurată de MDRAP, prin CNI, este de 20,75 de milioane de euro. Cu o durată de implementare de 18 luni, proiectul presupune lucrări în urma cărora stadionul să respecte cerinţele UEFA pentru categoria 4 de clasificare a stadioanelor. Actualul stadion, cu o capacitate de 9.200 de locuri, nu îndeplinește condițiile pentru meciuri din cupele europene. După demolarea tribunelor existente, se vor construi două noi tribune (în est şi vest) cu o capacitate sporită, un hotel pentru sportivi în nord și corpul administrativ în sud. Cele 4 corpuri vor fi acoperite cu o copertină comună, ce va conferi unitate de percepţie pentru clădirea stadionului.
Viceprim-ministrul Liviu Dragnea a precizat:
”Complexul Sportiv Stadion Municipal are 12.386 de locuri, 10.840 pentru public în general, ca şi caracteristici la tribuna I, zona pentru echipe şi oficiali, vestiare, zonă de recuperare, duşuri, sală de antrenament, zonă de control antidoping şi toate celelalte solicitări de la Federaţie şi oficiali, spaţii de lucru pentru presă, locuri şi spaţii conexe pentru public, parcare auto subterană şi spaţii publice.”
Proiectul de Modernizare şi extindere capacitate Sala Sporturilor Târgu Jiu, în valoare de 2,69 de milioane de euro, cu o durată de realizare estimată la 12 luni, presupune extinderea capacității la 1.230 de locuri, instalarea unui nou sistem de nocturnă, suspendat de şarpanta metalică a clădirii și realizarea unei platforme de parcare.
Proiectele sunt derulate în cadrul programelor reglementate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP).

Sus