Oferte locuri de munca top

2000 de euro pentru gospodarie bransata la reteaua de apa si canalizare

O finanțare de până la 168 milioane euro a fost alocată prin PNRR pentru conectarea populației cu venituri mici la rețelele de alimentare cu apă și canalizare existente.

Aceasta va putea fi accesată de către operatorii de servicii de utilități publice/operatorii regional de servicii de utilități publice din sectorul de apă/apă uzată, în parteneriat cu Unitățile Administrativ Teritoriale, conform proiectului de ghid aplicabil acestei finanțări.

(fisier atasat la finalul stirii)

Valoarea maximă eligibilă a proiectului corespunde unui cost unitar de cel mult 2.000 euro/ gospodărie racordată și/sau branșată la sistemul public de alimentare cu apă şi de canalizare, fără TVA.

Apelul de proiecte va fi lansat pe principiul „primul venit, primul servit”.

Proiect autorizat pentru edificarea de noi apartamente intr-un municipiu

Prin intermediul acestei investiții sunt vizate lucrări de branșare și/sau racordare a gospodăriilor vulnerabile (cu venituri reduse) la sistemul public de alimentare cu apă şi/sau de canalizare, respectiv:

* lucrări de branșare a gospodăriilor la sistemul public existent de alimentare cu apă:

* lucrări de racordare a gospodăriilor la sistemul public existent de canalizare.

În cazul UAT în care există atât sistem de alimentare cu apă, cât și sistem de canalizare, sunt eligibile gospodăriile pentru care se solicită finanțare atât pentru realizarea lucrărilor de branșare  la sistemul public existent de alimentare cu apă, cât și pentru lucrările de racordare la sistemul public existent de canalizare.

 

Descărcați aici

 

Login Required

 

 

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 5/ iulie-august 2022

 

 

 

Sus