Oferte locuri de munca top

19 km din DJ 106G vor fi modernizati

A fost semnat contractul pentru servicii de actualizare D.A.L.I, elaborare Proiect Tehnic și Asistență Tehnică în vederea modernizării drumului județean DJ 106 G, tronsonul din Miercurea Sibiului (intersecția cu DN1) – Apoldu de Jos – Ludoș – Gusu, până la intersecția cu DJ 107 B (între Presaca și Alămor).

Finanțarea pentru lucrările de execuție este asigurată din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Valoarea finanțării alocată prin program este de 74.455.440 lei, TVA inclus.

Până la sfârșitul acestui an va fi obținută autorizația de construcție și va putea fi demarată procedura de achiziție a lucrărilor de execuție.

Consiliul Județean Sibiu a semnat cu firma Construct C.D.P. S.R.L. din Baia Mare contractul pentru servicii de actualizare D.A.L.I., elaborare Proiect Tehnic și asistență tehnică la obiectivul de investiții: ,,Modernizarea drumului județean DJ 106 G, de la km 12+511 până la km 31+604, traseu intersecție DN 1-Miercurea Sibiului – Apoldu de Jos (DC 72)-Ludoș-Gusu–intersecție DJ 107 B și relocarea utilităților”. Valoarea acestui contract este de 818.720 lei cu TVA.

Termenul de realizare a documentațiilor tehnice este de 9 luni, iar asistența tehnică are o durată de 24 de luni.

Castigatorul unui contract rutier de 36 mil euro ramane pe pozitie

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus