Oferte locuri de munca top

14 contracte de finanţare semnate pentru reabilitări termice în sectorul 3

DSC00821Încă două contracte de finanţare din fonduri europene au fost încheiate, la începutul acestei săptămâni, pentru reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din Sectorul 3.
Cele două contracte vizează reabilitare termică a 43 de blocuri de locuinţe.
Primarul Robert Sorin Negoiță a precizat:„Sunt doar două dintre cele 19 cereri de finanţare, din care am reuşit deja să semnăm 14 până acum. Spun cu multă satisfacţie că peste 80% din bugetul naţional pentru reabilitare termică vine la Sectorul 3 şi acest lucru se întâmplă datorită echipei din primărie şi a colaborării acesteia cu administratorii de bloc.”
Valoarea totală a proiectelor „Creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe din Sectorul 3 – FE1şi FE4”, în care sunt înscrise blocurile, este de 40,29 milioane lei (din care valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR este de 18,62 milioane lei), respectiv 39,78 milioane lei (din care valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR este de 18,54 milioane lei).
Acestea beneficiază de finanţare în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013 Axa prioritară 1 – Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere Domeniul de intervenţie.
Proiectele cuprind execuţia de lucrări de reabilitare termică pentru un număr de 22, respectiv 21 de blocuri, având un total de 1.966 şi 1.664 de apartamente.
Sperăm ca până la sfârșitul acestui an să avem reabilitate cel puțin 200 de blocuri pe fonduri europene”, a încheiat primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță.

Sus