Oferte locuri de munca top

114 unitati spitalicesti, acceptate pentru finantare prin PNRR

A fost finalizată evaluarea proiectelor depuse în cadrul apelului PNRR, Componenta 12: Sănătate aferent Planului Național de Redresare și Reziliență al României. Apelul este destinat Echipamentelor și materialelor destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale.

În total, 114 proiecte au fost acceptate pentru finanțare. (lista finală atașată la sfârșitul articolului)

Investiția I2.4. Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale are un buget total de 742.004.996  lei fără TVA echivalent 150.380.000 euro fără TVA.

Finanțarea este acordată pentru:

* reabilitarea/ modernizarea/extinderea infrastructurii existente în vederea organizării în unitățile medicale de spitalizare continuă a unor structuri funcționale de boli infecțioase pentru izolarea/gruparea și tratarea pacienților cu IAAM determinate de microorganisme MDR și cu infecții cu Clostridium difficile;

* dezvoltarea laboratoarelor de referință și a celor cu capacitate de investigații și analize de microbiologie specializate;

* achiziționarea de echipamente destinate reducerii infecțiilor nosocomiale.

Un proiect poate cuprinde elemente din Componenta A și/sau B și/sau C.

Bugetul solicitat poate fi alocat pe una, două sau pe toate componentele pentru care se solicită finanțare, în funcție de necesitățile identificare și justificate la nivelul fiecărei unități sanitare.

Viitoare cladire multifunctionala, cu peste 12 mii mp scd

 

 

 

Descărcați aici

 

 

 

Login Required

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus