Oferte locuri de munca top

100 de noi case pe parter langa Bucuresti

In acest an vor fi construite inca 100 de locuinte noi in ansamblul Good Residence din nordul Bucurestiului, zona Corbeanca, a anuntat agentia Private Broker.

Specific ansamblului sunt casele cu regimul de inaltime parter. Agentii imobiliari recomanda
aceste locuinte sustinand ca un avantaj al caselor dispuse doar pe parter este nivelul de rezistenta sporit in caz de cutremure. Locuintele din ansamblurile rezidentiale din Corbeanca, Good Morning si Good Afternoon Residence, sunt construite in regim clasic: structura de beton si zidarie de caramida.

Agentii imobiliari sustin ca datorita elasticitatii structurii, absorbtia undelor seismice este superioara altor tipuri de sisteme constructive, astfel ca locuintele din beton si zidarie de caramida pot rezista la cutremure de magnitudine foarte mare, de peste 8 grade pe scara Richter. In plus, durata de viata a caselor este mai mare fata de cele construite din lemn sau cele cu etaj.

Oferta de case noi din ansamblurile Good Residence este variata. Preturile incep de la 74.900 de euro, pentru locuinte de 4 camere, 130 metri patrati si ajung pana la 149.900 de euro, pentru locuinte foarte spatioase, de 180 metri patrati si cu teren de 705 metri patrati. In total, sunt disponibile 8 modele de case noi.

Sus