Oferte locuri de munca top

10 mil euro, nerambursabili pentru reabilitarea termica a unui mare spital

A fost semnat contractul de finantare, prin POR 2014-2020, pentru reabilitarea termică a unor clădiri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Contractul prevede absorbția unei sume de circa 10 milioane euro, ca sumă nerambursabilă. Proiectul vizează modernizarea unei suprafețe destinate actului medical intinsa pe mai mult de două hectare în cadrul celor trei pavilioane.

Cererea de finantare are ca obiectiv cresterea eficientei energetice și reabilitarea termica a 3 pavilioane din cadrul acestei mari unitati medicale, constructii avand o suprafata utila desfasurata de 21.300,57 mp.

Proiectul prevede efectuarea de lucrari de reabilitare termica, modernizare retele utilitati si dotarea cladirii cu sisteme de management energetic.

Se vor face lucrari la cladirile/pavilioanele care adapostesc sectiile ”Spitalul nou”, ”Bloc chirurgical” si ”Dermato-Venerice”.

Prin acest proiect se prevad lucrari de reabilitare a anvelopa a fiecarei cladiri, de reabilitare termica a sistemului de incalzire si furnizare apa calda menajera, dar si lucrari ce vizeaza instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice si termice pentru consum propriu, cu panouri fotovoltaice si pompe de caldura.

In plus, in acest proiect se vor repara sau inlocui sistemele de climatizare, de conditionare a aerului, se vor moderniza instalatiile de iluminat si se vor derula lucrari de management energetic integrat pentru cladiri.

Durata de derulare a investitiilor se va intinde pana la finalul lunii septembrie 2020, fiind necesare fonduri totale in valoare de 50.146.330,86 lei (peste 11 milioane euro), din care 43.350.403,38 lei (circa 9,6 milioane euro) fiind fonduri nerambursabile, restul provenind din contributia beneficiarului.

 

Participati la evenimentul organizat de ARENA Constructiilor, joi 7 iunie, la Bucuresti !

 

Citiți și:

Noi autorizatii intr-un proiect ce va cuprinde 1200 apartamente

Reabilitarea strazilor cu 112 mil euro

Mari proiecte pentru fluidizarea traficului rutier, aprobate

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 3/ mai 2018

Sus