Oferte locuri de munca top

Wolf si climatul interior in cladirile de birouri

kg_top_helikoper

 

Wolf GmbH se poziţionează drept o autoritate în obţinerea climatului interior sănătos în clădirile de birouri. Investitorii din întreaga lume se bazează pe tehnologia Wolf

De-a lungul vieţii sale, o persoană petrece circa 90% din timpul său în interior. De aceea, calitatea vieţii este dependentă de calitatea climatului interior, atât în mediul privat cât şi în mediul profesional. Un climat interior bun contribuie la bunăstare şi asigură la locul de muncăconcentrare şi productivitate crescută. Aerul plăcut şi sănătos se obţine prin intermediul sistemelor moderne de încălzire, ventilaţie şi aer conditionat.

mentenanta-centrala-tratare-aer-wolfCompania Wolf, din ţinutul bavarez Mainburg, este un producător de top de sisteme inovative pentru încălzire, aer condiţionat, ventilaţie şi tehnologie solară.Scopul brandului Wolf este de a oferi întotdeauna tuturor clienţilor şi partenerilor cea mai bună performanţă, securitate absolută şi fiabilitate ridicată. Flexibilitatea este conceptul de bază pentru Wolf  şi asigură pentru fiecare proiect în parte soluţii complete personalizate în domeniul încălzirii şi răcirii, dar şi în cel al cogenerării. În domeniul tratării aerului Wolf este lider european.

În calitate de expert în climatul interior sănătos, Wolf doreşte să atragă atenţia asupra relaţiei directe dintre clădire şi bunăstarea oamenilor. Factorul personal de bunăstare nu se bazeaza doar pe sentimentul de căldură din cameră. În fiecare clădire, acesta trebuie să meargă în paralel cu aerul proaspăt sănătos, fără polen şi particule de praf, ce poate fi obţinut doar cu ajutorul sistemelor de ventilaţie controlată.

wolf-heiztechnik_kg-top

Centralele de tratare a aerului Wolf asigură un maximum de flexibilitate şi cea mai mare eficienţă în operare.
Extrem de versatile în etapa de construcţie, uşor de manevrat în timpul transportului şi instalării, şi foarte eficiente pentru utilizator, seria de centrale de tratare a aerului KG Top reprezintă soluţia cea mai bună de tratare a  aerului pentru orice proiect de construcţii.

Designul modular al centralelor de tratare a aerului Wolf permite ca întreaga instalaţie să poate fi demontată, transportată şi instalată foarte uşor. Datorită materialelor de înaltă calitate, aparatele satisfac toate nevoile de siguranţă operaţională. Toate dispozitivele Wolf, de exemplu, pot fi furnizate în versiuni care satisfac directiva Atex privind protecţia împotriva exploziilor.

Sistemele de tratare a aerului Wolf sunt disponibile în variante cu recuperare de caldură, optimizate pentru mediul igienic, răcire integrată şi dezumidificare cu debite de aer cuprinse între 2.000 şi 100.000m3/h.

Pentru toate produsele şi serviciile marca Wolf, standardul de calitate se situează la nivel superior. Cercetarea şi dezvoltarea continuă este bazată pe nevoile şi piaţa de mâine. Wolf investeşte substanţial şi continuu în noi tehnologii astfel încât clienţii să beneficieze de soluţii sigure şi durabile.

Datorită conceptului de sistem consecvent şi fiabil oferit de arhitecţii, proiectanţii şi meseriasii calificaţi, la Wolf obţii totul dintr-o singură sursă: consultanţă, suport tehnic, acorduri de garanţii şi servicii pentru clienţi.Wolf sprijină proiectaţii, instalatorii şi utilizatori finali în planificarea holistică şi coordonarea componentelor HVAC pentru încalzire, energie solară, climatizare şi ventilaţie. Pe scurt: asigură un climat interior optim – de la case de familie, la clădiri de birouri şi instalaţii industriale.

În România, produsele Wolf pot fi achizitionate prin intermediul Jetrun SRL, furnizor de sisteme eficiente şi complete HVAC. Jetrun SRL aferă atât soluţii ‘clasice’, centrale de ventilaţie, cazane şi boilere, chillere şi turnuri de răcire cât şi soluţii avansate cum ar fi cogenerare şi trigenerare, chillere centrifugale Turbocor, chillere cu absorbţie, sisteme termosolare.

Dintre proiectele de referinţă la care am avut posibilitatea să aplicăm soluţiile noastre de vârf putem menţiona: Stadionul National din Bucureşti, fabrica Lufkin Ploieşti, clădirea de birouri Sky Tower, complexul Hermes Business Campus, numeroase instalaţii de cogenerare pe biogaz (Giurgiu, Slatina, Medgidia, Alba Iulia, Rm. Vâlcea, etc).

Sus