Oferte locuri de munca top

Vrei casa ta? 3 site-uri pe care poți găsi tot ce ai nevoie pentru căminul tău (P)

arenaconstruct-1

Oricine își dorește ca, la un moment dat, să se bucure de confortul, căldură și intimitatea unei locuințe personale. Pentru că lucrurile să meargă ca pe roate, iar casa să capete parfum de „acasă”, trebuie însă să aveți în vedere câteva lucruri.

Nuscocitta.ro transformă casa în „acasă”

Nuscocitta.ro este site-ul complexului imobiliar Città Residential Park, un complex rezidențial nou, care include patru blocuri cu 380 de apartamente de trei și două camere în București, cu dimensiuni ale suprafeței utile cuprinse între 70 și 92 de mp. Situat în apropierea Pieței Delfinului, pe șoseaua Pantelimon nr. 266, sector 2, într-o zonă aflată în dezvoltare, complexul rezidențial Città Residential Park este construit în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și de siguranță, cu soluții moderne pentru eficientizarea costurilor de întreținere. Un ansamblu rezidențial potrivit pentru familii și nu numai, Città Residential Park beneficiază de spații verzi comune, locuri de joacă pentru copii, un spațiu comercial și locuri de parcare.

Emenatwork.ro vine cu articole utile pentru casă și grădină

Emenatwork.ro este magazinul online care pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de peste 5000 de produse și articole utile pentru casă și grădină, de la ustensile și accesorii pentru garduri și tavane metalice, la modele de parchet produs de companiile de renume Egger si Tarkett, uși de interior si de exterior, corpuri de iluminat, gresie și faianță ș.a.

Pe lângă produsele de calitate superioară, la prețuri absolut rezonabile, Emenatwork.ro oferă și servicii de asistență, unde specialiști cu experiență în domeniul producției și al distribuției materialelor de construcții, amenajări și finisare pentru interiorul și exteriorul casei.
Emenatwork.ro este magazinul online al grupului Menatwork, prezent pe piața de profil de 22 de ani.

MPIFMA pune punctul pe „i” prin intermediul ascensoarelor

Orice construcție de locuințe are nevoie, pentru confortul, dar și pentru eficiența deplasării, de ascensoare funcționale și sigure. Cu o experiență de 55 de ani în domeniul producției, întreținerii și comercializării de ascensoare, atât la nivel național, cât și internațional, MPIFMA pune la dispoziția clienților o gamă diversă de tipuri de ascensoare proiectate astfel încât utilizatorii să aibă parte de o experiență plăcută ori de câte ori folosesc aceste mijloace de transport. La MPIFMA se găsesc lifturi pentru hoteluri, birouri, centre comerciale, lift pentru spitale, clădiri rezidențiale, ascensoare pentru transport și instituții publice, clădiri înalte, lift pentru vilă sau locuințe private, dar si scări rulante și trotuare destinate spațiilor publice.

Sus