Oferte locuri de munca top

Vor fi construite locuinte pe platforma Policolor

Metropolitan Policolor 2Terenul aferent platformei industriale din Bd. Theodor Pallady, nr. 51 a fost achizitionat  de la producătorul de lacuri și vopsele Policolor  de catre dezvoltatorii imobiliari Robertino Georgescu si Daniel Dragulin, de la Metropolitan Residence.
Policolor a anunțat achiziția unei platforme industriale cu suprafața de 2,5 hectare în zona de vest a Capitalei, unde vor fi relocate facilitățile de producție și activitățile administrative.  

* Policolor va construi o noua fabrica pentru producția de vopsele

„Policolor a agreat vânzarea terenului din Theodor Pallady, aflat în proprietatea sa, către un dezvoltator imobiliar. Vânzarea efectivă se va derula pe parcursul a trei ani, perioadă în care fabrica Policolor va continua să funcționeze în actuala locație; fondurile rezultate în urma acestei tranzacții, cu implementare pe termen mediu, urmează să fie direcționate către dezvoltarea unei noi platforme, proiect pe care Policolor intenționează să îl demareze. Platforma prevede și construcția unei noi fabrici de producție de vopsele, pentru care se așteaptă deja avizele pentru demararea lucrărilor”, a declarat Marius Văcăroiu, CEO Policolor – Orgachim.
Eliberarea terenului cu suprafață de 13,9 hectare din Bd. Theodor Pallady se va face în trei etape. Prima suprafață va fi eliberată până la finalul acestui an, urmând apoi ca în cursul anului viitor un al doilea lot să fie eliberat. Cel de-al treilea lot din platforma industrială Policolor va fi eliberat în anul 2017, moment la care producția și activitățile administrative ale companiei vor fi deja relocate pe noua platormă din vestul Bucureștiului.
Pentru construcția noii fabrici de lacuri și vopsele Policolor, care va încorpora tehnologie modernă și echipamente de producție noi, reprezentanții Policolor au anunțat anterior că au alocat finanțări de peste 6 milioane de euro.
Până la finalizarea proiectării, construcției și a relocării propriu zise – următorii trei ani -, producătorul de lacuri și vopsele Policolor își va desfășura activitatea de productie pe platforma din Bd. Theodor Pallady.

Sus