Oferte locuri de munca top

Volumul lucrarilor de constructii, in scadere

Volumul lucrarilor de constructii a scazut in luna ianuarie fata de luna precedenta cu 4,3% (serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate), anunta Institutul National de Statistica.
Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, volumul lucrarilor de constructii a scazut, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 9,2%, respectiv cu 7,4%.
*Ianuarie 2014 comparativ cu decembrie 2013
Pe obiecte de constructii volumul lucrarilor (serie ajustata) a crescut la cladirile nerezidentiale si rezidentiale cu 11,9%, respectiv 4,4%. In schimb in cazul constructiilor inginresti s-a inregistrat o scadere de 16,1%.
Pe elemente de structura, s-au inregistrat scaderi astfel: lucrarile de reparatii capitale cu 22,0%, lucrarile de constructii noi cu 11,2% si la lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 2,7%.
*Ianuarie 2014 comparativ cu ianuarie 2013
Pe elemente de structura, la lucrarile de intretinere si reparatii curente s-a inregistrat o crestere cu 11,4%(serie bruta). La lucrarile de reparatii capitale si lucrarile de constructii noi au avut loc scaderi cu 23,6%, respectiv cu 12,6%.
Pe obiecte de constructii, la constructiile ingineresti si la cladirile nerezidentiale volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 17,4%, respectiv cu 2,8%. La cladirile rezidentiale s-a inregistrat o crestere cu 27,7%.
Pe elemente de structura (serie ajustata) lucrarile de intretinere si reparatii curente au crescut cu 11,5%. La lucrarile de reparatii capitale si la lucrarile de constructii noi au avut loc scaderi cu 23,7%, respectiv cu 12,5%.
Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii la cladirile rezidentiale a crescut cu 8,4%. Constructiile ingineresti si cladirile nerezidentiale au scazut cu 15,7%, respectiv cu 2,8%.

Sus