Oferte locuri de munca top

Viața bate filmul. O colaborare Eurosurvery & Netflix

Viața bate filmul. Dar filmele sunt inspirate din realitate și la realizarea lor pun umărul specialiști din tot felul de domenii.

Ne bucurăm să împărtășim o colaborare cu care ne mândrim și care va rămâne mereu o experiență de referință în istoria echipei noastre.

Parte a grandiosului proiect cinematografic Wednesday – filmat în România, echipa Eurosurvey anunță adăugarea în portofoliul său de lucrări a unei serii de scanări laser 3D și mesh-uri  realizate pentru multiple locații din celebra serie produsă de Netflix.

Mesh-urile reprezintă soluția ideală pentru reprezentarea într-un spațiu 3D a formelor neregulate și sunt adesea folosite pentru reprezentarea în detaliu a unor obiecte sau clădiri. Se folosesc cu precădere pentru redarea în amănunt a obiectelor studiate și pot reprezenta punctul de plecare în realizarea diferitelor jocuri, animații sau filme.

Pentru realizarea lucrării au fost implicați un număr de 4 specialiști geodezi cu experiență în scanare 3D si realizarea Meshurilor, datele furnizate de aceștia fiind colectate si prelucrate cu echipamente de ultimă generație și apoi utilizate cu succes de realizatorii diferitelor efecte speciale din domeniul cinematografiei.

Primele mesh-uri au fost realizate la finalul anului 2021 iar ca locații putem menționa: Castelul Cantacuzino din Bușteni, Gara Regala din Sinaia, Serele de la Grădina Botanică București și platourile Buftea din București.

Realizate în softul Reality Capture, mesh-urile au constituit baza de lucru pentru multiple cadre surprinse în seria Wednesday iar pentru registrația norului de puncte s-a lucrat în Trimble Real Works.

Scanerul Trimble TX8 reprezintă un standard de performanță și viteză în colectarea datelor 3D, o singură ședință de scanare asigurând generarea modelului 3D digital complet pentru construcții/obiect și a măsurătorilor precise cuprinse în întreaga rază de scanare (până la 340 m).

Profesionalismul tuturor celor implicați a transformat experiența în ceva unic, impecabila organizare fiind un avantaj contorizat pe durata întregului proces.

Echipa Eurosurvey este o prezență cu o amprentă generoasă în domeniul măsurătorilor topografice și al scanării laser 3D, lucrările dezvoltate acoperind o paletă largă de servicii și poziționând-o între companiile de top din România.

Rezultatele lucrărilor în care sunt implicați vorbesc de la sine, experiența de peste 15 ani în domeniu fiind semnificativă pentru gradul de profesionalism al întregii echipe.

Prezenți cu conținut relevant în domeniul măsurătorilor topografice, Eurosurvey asigură eficiența, siguranța și valorile în proiectele desfășurate, calități neschimbate în toți acești ani de activitate.

Vă invităm să urmăriți seria Wednesday produsă de Netflix și să vă bucurați de constatarea că toți cei implicați au acționat cu un profesionalism care se simte încapsulat în fiecare detaliu al producției cinematografice.

Despre activitatea Eurosurvey, lucrările finalizate sau proiectele încă în dezvoltare puteți afla mai multe urmărind site-ul https://eurosurvey.ro/ și conturile de social-media asociate.

 

 

Sus