Oferte locuri de munca top

Veste de inalta vizibilitate MILWAUKEE®

MILWAUKEE® are în portofoliu două modele de veste – vesta de înaltă vizibilitate și vesta de înaltă vizibilitate premium, fiind concepute pentru a asigura siguranța maximă și confortul utilizatorului.

Vestele sunt disponibile în două culori care îmbunătățesc semnificativ vizibilitatea – galben și portocaliu. Îmbrăcămintea este caracterizată prin vizibilitate ridicată clasa 2 în conformitate cu standardul EN ISO 20471: 2013 / A1: 2016.

Vestele de înaltă vizibilitate MILWAUKEE® sunt disponibile în mărimile S / M, L / XL și 2XL / 3XL, toate reglabile pe interiorul vestei. Există, de asemenea, o gaură specială pentru atașarea hamului pentru a ajuta la creșterea în continuare a siguranței la locul de muncă.

Vestele vin în două versiuni: standard și premium. În funcție de versiune, acestea au 10 sau 15 buzunare, care oferă mult spațiu pentru sculele de mână sau accesorii. Buzunarul din spate spațios este conceput pentru a se potrivi cu o tabletă sau notebook. Pe întregul spate (cu excepția buzunarului din spate) se folosește un material din plasă, care crește confortul de utilizare, mai ales atunci când se lucrează în camere închise, de ex. holuri sau în zile calde.

Vestele premium au, de asemenea, un guler căptușit, care crește confortul de purtare pentru o lungă perioadă de timp. Toate versiunile vestelor au un buzunar de identificare transparent care permite identificarea rapidă a persoanelor la locul de muncă.

Află mai multe despre gama de echipamente individuale de protecție MILWAUKEE® pe www.milwaukeetool.ro

Sus