Oferte locuri de munca top

Veniturile Vinci au crescut cu 0,7 % in S1

Grupul de constructii Vinci a anuntat o crestere a veniturilor cu 0,7% in primele sase luni ale anului ajungand la 18,5 miliarde de euro, ceea ce inseamna o scadere de 1,3% in cifre reale.
Veniturile operationale au crescut la 2,1 miliarde de euro fata de prima jumatate a lui 2013 cand erau de 1,5 miliarde de euro, potrivit raportului financiar emis de companie.
Veniturile de la subsidiarele Vinci au ramas constante la 15,6 miliarde de euro. In acelasi timp traficul pe aeroporturile Vinci a crescut cu 8,9% si cu 2,8% pe autostrazile Vinci.
In martie 2014 Standard and Poor a crescut calificativul acordat companiei la BBB+ rating stabilit initial in 2002 la A- . Calificativul in crestere se aplica companiilor si subsidiarelor detinute de Vinci.
Infiintat in 1899, VINCI este cel mai mare grup mondial in domeniul al constructiilor si al concesiunilor, detinand aproximativ 180.000 de angajati in mai bine de o suta de tari si o cifra de afaceri de 33,3 miliarde euro.
Obiectul principal de activitate este reprezentat de conceperea, construirea, finantarea si gestionarea unor echipamente din domenii precum infrastructuri de transport, cladiri publice si private, amenajari urbane, retele de apa, de energie si de comunicatie.
In Romania compania este reprezentata de 11 companii impartite pe trei segmente: Vinci Energy Business Line, Vinci Eurovia si Vinci Constructii.

Sus