Oferte locuri de munca top

Veka, crestere cu 7% a vanzarilor

425.jpg Producatorul de sisteme de profile PVC pentru usi, ferestre si obloane Veka a inregistrat o crestere a vanzarilor pe piata locala de 7% in anul 2013. Acest procent insumeaza activitatea sucursalei locale, precum si vanzarile directe din Germania.
Potrivit reprezentantilor companiei, rezultatele se datoreaza in parte consecventei companiei de a produce exclusiv solutii de clasa A si, in parte, relatiilor puternice ale companiei cu cei aproximativ 180 de parteneri la nivel national.
Cu privire la activitatea in decursul anului 2013 Gabriel Nicolaescu, Deputy General Manager Veka Romania, a declarat:
„2013 a fost un an plin de provocari pentru sectorul constructiilor si, implicit, pentru piata de tamplarie termoizolanta. Se resimte inca neincrederea consumatorului in cresterea sustinuta a economiei si teama de a face investitii consistente. In acest context, ne bucuram ca am reusit sa obtinem o crestere a vanzarilor. Desigur, le datoram mult si partenerilor nostri – companii cu vechime si experienta in acest domeniu. Pentru 2014 estimam o consolidare a exporturilor de tamplarie termoizolanta de clasa A si apreciem ca exporturile de tamplarie VEKA vor reusi sa patrunda si pe piete non-traditionale, cu preponderenta pe zona nord-americana si in Orientul Mijlociu.” VEKA Romania a fost infiintata in anul 2000 si este detinuta in totalitate de catre VEKA AG Germania.

Sus