Oferte locuri de munca top

Varianta de Ocolire Buftea are constructor desemnat

CNAIR a desemnat constructorul câștigător al licitației pentru proiectarea și execuția Variantei de Ocolire Buftea, din județul Ilfov.

Semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și, respectiv, după soluționarea contestaților formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Dintre cele șapte oferte depuse pentru atribuirea acestui contract, a fost aleasă cea a firmei Porr Construct SRL, cu capital austriac.

Ceilalți ofertanți sunt:

* Onur Taahhut Taşimacilik Inşaat Ticaret Ve Sanayi A.Ş.,

* Constructii Erbasu

* Asocierea: Tracon SR. (lider), Chirulli Andrea,

* Asocierea: X-Way Infrastructure (lider), Terra Gaz Construct, Hydrostroy Ad, Concelex,

* Asocierea: Bog’art (lider), Trace Group Hold,

* Asocierea: IBB-HIB Romania (lider), IBB Haus -und Industriebau GmbH

Oferta câștigătoare a fost de 281,17 milioane de lei (fără TVA), mai mică cu 14,6% față de valoarea minimă estimată a contractului.

Antreprenorul va avea la dispoziție 34 de luni pentru finalizarea proiectării și a lucrărilor (10 luni perioada de proiectare și 24 de luni perioada de execuție a lucrărilor).

TOPUL DRUMARILOR: Pe trend ascendent, spre un adevarat boom

Contractul pentru construirea acestei variante ocolitoare, în lungime de 5,77 km, este finanțat din fonduri europene prin Programul Transport 2021-2027 (PT).

Traseul va porni de la km 17+100 al DN1A, va ocoli pe partea de est complexul Avicola Buftea și va continua pe culoarul natural care mărginește canalul situat la est de localitatea Buftea, paralel cu DN1A.

Traseul va traversa denivelat un drum colector, DJ101, magistrala 300 a CFR și va face joncțiunea cu DN1A ( la km 21+700) prin strada Metalurgiei.

 

Sus