Oferte locuri de munca top

Usoara scadere a veniturilor GTC

1527.JPG Veniturile Grupului Globe Trade Centre (GTC) din chirii si servicii au atins 27 milioane euro in primul trimestru din 2014 fata de 28 milioane euro in trimestrul I 2013, din cauza vanzarii Platinium Business Park V si scaderii ratelor de ocupare, in special pe segmentul de birouri.
Din martie 2014, cladirile finalizate ale GTC erau inchiriate in procent de 91%, asadar o crestere a veniturilor din chirii este probabila.
Veniturile din vanzarea proprietatilor rezidentiale au crescut la 4 milioane in trimestrul I 2014, in principal datorita imbunatatirii vanzarilor unitatilor locative din Polonia.
Profitul brut operational s-a ridicat la 20 milioane euro in primul trimestru din 2014 in comparatie 20 milioane euro in trimestrul I 2013.
Alain Ickovics, presedintele Consiliului de Administratie in cadrul GTC, a declarat: „In urma anuntului facut in acest an de GTC privind noua strategie, ne bucuram sa prezentam imbunatatiri semnificative a situatiei lichiditatilor companiei. In primul trimestru din 2014, GTC a sporit capitalul companiei cu 52 milioane euro si a emis obligatiuni in valoare totala de 48 milioane euro.”
Grupul Globe Trade Centre SA este reprezentat in zece tari central-est europene: Polonia, Ungaria, Cehia, Romania, Serbia, Croatia, Bulgaria, Slovacia, Ucraina si Rusia. Din aprilie 2000, GTC este listat la bursa din Varsovia si activeaza pe piata imobiliara din Bucuresti inca din 1999.
GTC Romania a realizat trei dintre cele mai importante centre de afaceri din Bucuresti, din ultimii 5 ani: Europe House, America House si City Gate. In 2012 a lansat un nou proiect imobiliar ce va fi finalizat in 2014: Ana Tower.

Sus