Oferte locuri de munca top

Usi industriale, usi sectionale si usi rulou Günther-Tore: calitate si siguranta germana (p)

 Günther-Tore, firma germana cu o experienta de peste 40 de ani in domeniul de productie de usi de garaj si usi industriale sectionale, s-a impus pe piata vest europeana inca de la bun inceput. In 1972 compania Günther-Tore intra in cartea recordurilor pentru cea mai mare usa de garaj fabricata vreodata (700 m²). Compania a stabilit standarde calitative inalte, greu de egalat, prin eficienta si caracterul inovativ al produselor, precum si prin durata de exploatare si dimensiunile atipice.

1

In prezent, gama deusi industrialeGünther-Torepusa la dispozitia ta este foarte variata: usi sectionale, usi rulou, usi de hangar, usi rapide, usi pliante pe verticala, usi frigorifice, precum si alte modele menite sa satisfaca nevoile schimbatoare ale tuturor clientilor.

Daca in trecut sistemele de usi industriale prezentau numai functia de inchidere a accesului in cladiri, astazi conditiile pe care trebuie sa le implineasca sunt mult mai complexe si tin inclusiv de capacitatea de izolare termica si fonica, design, finisaj, viteza de deschidere si rezistenta in timp. De aceea, Günther-Tore ofera o multitudine de variante de usi sectionale, precum si pachete complete de servicii, de la proiectare si consultanta, pana la montaj si intretinere.

2

Sistemele de usi sectionale Günther-Toresunt alcatuite din panouri de tip sandwich sau panouri cu rame de aluminiu extrudat cu diverse vitrari. Calitatea si siguranta usilor sectionale sunt garantate inclusiv de panourile sandwich, fabricate de insasi firma germana. De asemenea, Günther-Tore este singurul furnizor din domeniu care pune la dispozitie grosimea de 45mm ca produs standard. Sistemele de usi sectionale Günther-Tore pot avea deschideri de pana la 15m si vitrari panoramice din sticla dubla cu campuri de pana la 3.9m deschidere.

3

La numai 3 ani dupa inceperea activitatii in domeniul productiei de usi industriale, Günther-Tore se bucura de o reusita neasteptata: intra in Guiness Book of Records pentru cea mai mare usa rulou din lume: 28x25m. Dar de atunci si pana astazi, firma germana a inovat sistemele de usi rulou in permanenta, iar acest record nu a fost inca doborat. Astfel modelele de usi rulouGünther-Tore indeplinesc cele mai exigente cerinte ale clientilor, indiferent ca vorbim despre design, nivel de securitate, dimensiuni neobisnuite, viteza de deschidere sau rezistenta crescuta la presiune de vant.

Gunther Tore si-a construit o traditie din orientarea catre necesitatile clientului, durabilitatea, siguranta produselor si preturile avantajoase, care au facut ca firma sa devina lider pe piata. Devino si tu lider in domeniul tau: alege usi industriale Gunther Tore pentru a te bucura de cea mai inalta calitate, la cele mai avantajoase preturi.

 

Sus