Solplanet x AeroFix

URBAN-INCERC organizeaza conferinta cu tema „Competitivitatea durabila”

Institutul National de Cercetare – Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN-INCERC organizeaza in data de 9 mai 2014 la sediul sucursalei INCERC Bucuresti din Sos. Pantelimon nr. 266, sector 2 cea de-a saptea editie a conferintei de cercetare in constructii, economia constructiilor, arhitectura, urbanism si dezvoltare teritoriala avand ca tema competitivitatea durabila.
Obiectivul conferintei este de a prezenta provocarile legate de atingerea unei competitivitati durabile in domeniul planificarii spatiale, arhitecturii, constructiilor si disciplinelor conexe in consens cu obiectivele Uniunii Europene si identificarea a noi metode / principii de actiune / linii directoare care sa asigure o dezvoltare sustenabila a societatii noastre, in concordanta cu politicile externe.
Institutul doreste organizarea unui cadru prielnic de colaborare intre cercetatori, profesori si profesionisti, reunind intr-o viziune integrata studiile realizate la diferite scari spatiale, de la detaliile structurale ale constructiilor la cercetarea regionala, incluzand aspectele economice, sociale si ecologice.
Domeniile dezbatute in cadrul conferintei sunt:
– Cercetarea din domeniul constructiilor / probleme de economia constructiilor;
– Cercetarea din arhitectura, urbanism si amenajarea teritoriului.
*Publicul tinta
Participarea la conferinta este deschisa tuturor celor interesati de ultimele inovatii ale cercetarii in arhitectura, constructii si urbanism si domenii conexe:
– Ecologie;
– Sociologie;
– Economie etc.
Publicul tinta este format, in principal, din reprezentanti ai mediului academic / cadre didactice si cercetatori, elaboratori de politici publice, reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale, profesionisti si studenti.
Persoanele interesate pot participa la conferinta fie ca simpli auditori, fie cu o lucrare de cercetare. Accesul la mapa si lucrarile conferintei este permis doar participantilor inscrisi, indiferent daca prezinta sau nu o lucrare. Inscrierea este gratuita si se va face EXCLUSIV online in limita locurilor disponibile la adresa http://www.incd.ro/conferinte.
*Termene limita importante
– Inregistrarea participantilor cu lucrari:
– Termen limita pentru trimiterea rezumatelor lucrarilor: 11 aprilie 2014
– Termen limita pentru trimiterea lucrarilor integrale: 9 mai 2014
– Inregistrarea participantilor fara lucrari: 11 aprilie 2014
– Anunt program definitivat: 18 aprilie 2014
*Programul orientativ al conferintei
09:00 – 09:30 Primirea si inregistrarea participantilor
09:30 – 10:00 Deschiderea lucrarilor
10:00 – 10:30 Pauza de cafea
10:30 – 13:00 Prezentarea lucrarilor
13:00 – 14:00 Pauza de pranz
14:00 – 16:30 Prezentarea lucrarilor
16:30 – 17:00 Concluzii

Va rugam sa consultati cu regularitate site-ul pentru a identifica eventuale schimbari fata de programul afisat initial. Programul desfasurarii conferintei pe sesiuni de lucru va fi trimis si pe e-mail, dupa data de 18 aprilie 2014, persoanelor inscrise.

Sus