Oferte locuri de munca top

Un singur ofertant pentru sectiunea 2 a Autostrazii Pitesti-Sibiu

A avut loc depunerea ofertelor pentru Etapa a II-a (Propuneri Tehnice și Propuneri Financiare) pentru procedura de atribuire a contractului Proiectare și Execuție “Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 2, Boița – Cornetu”.

Valoarea estimată a contractului este de peste 4,63 miliarde de lei fără TVA, finanțarea fiind  din fonduri europene nerambursabile. Traseul va avea o lungime de 31,33 km.

Până la termenul limită de depunere a ofertelor s-a înscris un singur ofertant, anume asocierea Mapa Insaat Ve Ticaret A.S. – Cengiz Insaat Sanayi Ve Ticaret A.S.

Operatorii economici interesați au avut la dispoziție un termen inițial de două luni pentru pregătirea ofertelor, care a fost ulterior prelungit cu încă o lună, până la data de 20.10.2021, fiind astfel asigurat un termen mai mult decât suficient pentru pregătirea ofertelor.

Etapa I a procedurii de licitație restrânsă “Proiectare și Execuție “Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 2:Boița – Cornetu” a fost finalizată în data de 23.07.2021 fiind transmise totodată și Invitațiile de participare la Etapa a II-a a procedurii – Etapa de depunere a ofertelor, către cei 6 candidați precalificați la prima etapă.

Oferta clasata pe primul loc ramane castigatoare

Această secțiune conține ca principale lucrări:

* 49 de poduri și viaducte

* 7 tuneluri cu lungimi cuprinse între 250 m și 1590 m

* Ecoduct în zona localității Lazaret.

Termenul de finalizare prevăzut este de 18 luni proiectare și 50 de luni execuție.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2021

Sus