Oferte locuri de munca top

Un nou proiect de locuinte va demara in Sectorul 1

Un ansamblu rezidential urmeaza sa fie construit in Sectorul 1, intrarea Straulesti, nr. 17-35. Proiectul apartine societatilor Antrepriza Constructii Montaj Nr.4 Bucuresti si RC Exclusiv Expert.
La ora actual proiectul tocmai a depasit etapa aprobarii Planul Urbanistic Zonal. Documentul a trecut de Consiliul General al Municipiului Bucuresti ce s-a intrunit in sedinta ieri, 30 ianuarie.
Suprafata terenului pe care va fi realizata constructia este de 8.345,85 mp, imobilul fiind detinut in parti aproape egale de cei doi initiatori ai proiectului. Zona a avut ca destinatie constructii si amenajari pentru gararea si intretinerea mijloacelor de transport greu rutier si pentru transferul marfurilor transportate in mijloacele de transport si gabarit.
Potrivit PUZ-ului, se va construi o cladire cu un regim de inaltime de S+P+6E-S+P+6E-7/8E retrase. Suprafata construita la sol va fi de 5.007 mp, iar suprafata desfasurata totala 24.200 mp. Suprafata carosabila, pietonala si parcajele la nivelul terenului vor ocupa 834,5 mp. Totodata artera de circulatie Straulesti va fi largita, va avea un gabarit de 7m, trotuar de 3 m si spatiu verde de 2 m. Din suprafata totala a terenului sunt prevazuti minim 2.504 mp de spatiu verde.
Cladirea va avea trei intrari de pe latura nordica a terenului adiacenta Intrarii Straulesti.

Sus