Oferte locuri de munca top

Un nou director in cadrul Colliers Romania

Georgiana Andrei a fost promovata in functia de Director Office & Retail Agency in cadrul companiei de consultant Colliers International Romania incepand cu luna ianuarie din acest an.
In acest rol, Georgiana Andrei, 33 ani, va coordona echipele celor doua divizii ce ofera consultanta pentru spatii de birouri si retail, avand ca responsabilitati principale consolidarea pozitiei de lider de piata a companiei, precum si dezvoltarea de servicii noi.
Ilinca Paun, Managing Director Colliers International, afirma:
„Cu experienta sa de 11 ani in vanzari si management in cadrul Colliers, Georgiana face un pas firesc in evolutia sa catre un rol de partener strategic, alaturi de Laurentiu Lazar (Valuation Director) si Stefania Baldovinescu (Director REMS). Experienta ei de management coroborata cu creativitatea si intelegerea foarte buna a nevoilor clientilor o vor ajuta sa implemeneze cu succes o structura mai eficienta, concentrandu-se in acelasi timp pe inovatie si lansarea de noi produse. Piata imobiliara se afla intr-un moment propice dezvoltarii, iar castigarea de cota de piata pe cat mai multe segmente este prioritatea noastra.”
Georgiana Andrei s-a alaturat echipei Colliers in 2003 si in ultimii 11 ani a acumulat o importanta experienta in coordonarea de proiecte de consultanta si brokeraj, precum si in managementul resurselor umane. Din 2009, Georgiana conduce departamentul de Retail al companiei, compus in prezent din doua divizii – Shopping Centers si High Street – si care totalizeaza un numar de 10 consultanti. Sub coordonarea sa, echipa de retail a devenit recunoscuta in plan local pentru lansarea continua de servicii noi (consultanta, refurbishment si repozitionare centre comerciale, vanzari de spatii stradale, strategii de extindere pe piata locala, consultanta pentru branduri noi si francize), precum si pentru gestionarea cu succes a unor proiecte de anvergura. In prezent, echipa de Retail din cadrul Colliers gestioneaza proiecte comerciale cu o suprafata cumulata de aprox. 132.500 mp.
Colliers International a finalizat anul 2013 cu o cifra de afaceri de 4,5 milioane de dolari, clasandu-se pe primul loc in topul pietei serviciilor de consultanta imobiliara pentru clienti corporate din Romania, pozitie pe care o ocupa inca de la lansarea biroului local, in 1996.

Sus