Oferte locuri de munca top

Un nou chirias in Opera Center

Qualitance, companie ce ofera solutii si servicii dezvoltare software, a inchiriat un spatiu de birouri de 550 mp la etajul sapte al cladirii Opera Center in urma unui proces de relocare. Consultantul imobiliar DTZ a intermediat incheierea contractului de inchiriere.
„Ne-am dorit ca spatiul pe care il alegem pentru angajatii nostri sa fie accesibil, luminos si modern, un spatiu care sa incurajeze creativitatea si colaborarea. Un alt criteriu cu greutate in alegerea noastra a fost si dorinta de a fi asociati cu imaginea unei cladiri reprezentative asa cum este Opera Center”, au declarat reprezentantii companiei Qualitance.
Proiectul de birouri Opera Center, ce cuprinde doua cladiri: Opera Center I in suprafata totala inchiriabila de 11,870 mp si Opera Center II in suprafata totala inchiriabila de 3,484 mp, se afla in proprietatea fondului de investitii austriac CA Immo. In prezent Proiectul are un grad de ocupare de cca 96%, acomodand chiriasi importanti ca: NN Lease, Glaxo Smithkline, King Games Studio, Serban & Asociatii, DHL Logistics, GeCad E-Payment International, Stoica & Asociatii, CEC Bank.
In prezent, CA Immo detine in Romania 5 cladiri de birouri (Opera Center I si II, Europe House, Bucharest Business Park si Riverplace), un parc logistic (Europolis Park Bucharest) si un parc de retail (Prima Shopping Center Sibiu), care cumuleaza o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 328,000 mp.
Ca si perspectiva de crestere a portofoliului de office, CA Immo va incepe dezvoltarea proiectului Orhideea Towers Bucharest, localizat in zona de centru-vest a Capitalei, in proximitatea pasajului Basarab.
Qualitance este o companie de consultanta infiintata in 2007, ce furnizeaza servicii si solutii dezvoltare software pentru clienti corporate. In Romania Qualitance are 100 de angajati si isi desfasoara activitatea in cele doua birouri din Brasov si Bucuresti.

Sus