Oferte locuri de munca top

Un nou centru comercial in Capitala

Un nou centru comercial se va construi in sectorul 2 din Capitala. Imobilul din strada Ziduri Mosi 23 va avea spatii publice alimentare, nealimentare, divertisment si parcari dispuse in doua subsoluri, parter, mezanin partial si 2 etaje.
La inceputul saptamanii Primaria Sectorului 2 a aprobat Planul Urbanistic pentru construirea complexului Comercial Veranda, constructie cu destinatie comerciala si de divertisment.
Astfel potrivit proiectului subsolul 2 va avea functie comerciala, adapost civil, spatii tehnice si o parcare de 180 de locuri, subsolul 1 va avea spatii tehnice, circulatii de verticala si orizontala, precum si o parcare de 202 locuri, parterul va avea spatii comerciale, cafenele, galerii de circulatie, incaperi administrative, birouri administrative, mezaninul partial va avea amenajate birouri administrative, sali de conferinte si spatii tehnice.
In cadrul etajelor 1 si 2 vor fi amenajate ca terase acoperite parcari pentru un total de 809 autovehicule. Asadar cea mai mare parte din suprafata cladirii de aproape 70 mii mp va fi amenajata ca o parcare supraetajata.
Noul complex comercial „Veranda” va pune la dispozitia bucurestenilor o gama variata de magazine de diferite categorii si marimi cu profiluri diverse, spatii pentru alimentatia publica, fast -food-uri, baruri si zone de divertisment si sanatate, precum si spatii de joaca pentru copii.

Sus