Oferte locuri de munca top

Un constructor a demolat, din greşeală, un alt imobil

camin demolat din greseala 2Pe terenul ocupat în prezent de nişte imobile folosite ca şi cămine pentru familişti, Primăria Giurgiu va construi locuinţe sociale.
Ca urmare a luat decizia să fie demolate aceste camine, aflate într-o stare precară.
Firma care a câştigat prin licitaţie această acţiune nu a aşteptat ordinul de începere a demolării şi a trimis o echipă la faţa locului. Firma avea documentele de atribuire, locaţia şi blocul care trebuia să fie primul demolat, a explicat primarul Nicolae Barbu, într-o recentă conferinţă de presă.
Până să primească şi ordinul de începere a lucrărilor “Dorel” s-a apucat de treabă şi a început lucările de demolare la un alt imobil, din apropierea celui menţionat în acte. “Norocul a fost că eu am trecut în ziua aceea pe acolo”, afirmă primarul Barbu.
La nivelul Primăriei Municipiului Giurgiu a fost constituită o comisie de anchetă care va analiza situaţia creată şi va stabili, printr-o expertiză, cine se face vinovat şi cine va plăti pentru această greşeală.
Primarul crede că în final şi va fi demolat şi blocul la care “Dorel” a început din greşeală lucrările de demolare. Aceasta pentru că “reparaţia şi reabilitarea costă 650 de euro pe metrul pătrat, iar costurile pentru construcţia unui bloc nou sunt de 328 de euro pe metrul pătrat.”

 

Sus