Oferte locuri de munca top

Un cartier de locuinte ar putea fi construit de chinezi la Cluj

1947.JPG Consiliul Judetean Cluj este interesat sa construiasca in parteneriat cu compania chineza Tianyuan Construction Group Corporation un cartier care sa includa si o importanta componenta de locuinte sociale.
Cu ocazia unei vizite a reprezentatilor companiei la Cluj, autoritatile locale le-au prezentat oaspetilor cele mai importante proiecte implementate de Consililul Judetean: construirea Spitalului Regional de Urgenta, a Spitalului Pediatric Monobloc, programului de reabilitare si modernizare a drumurilor judetene si, respectiv, Parcurilor Industriale administrate de Consiliul Judetean prin intermediul S.C. TETAROM S.A. si facilitatilor pe care acestea le ofera potentialilor investitori.
Reprezentantii partii chineze si-au manifestat interesul de a participa la derularea acestor investitii atat in calitate de finantatori cat si de executanti ai lucrarilor, intr-o formula juridica ce va fi agreata ulterior analizarii documentatiilor tehnicio-economice puse la dispozitie de catre partea romana.
Vizita oamenilor de afaceri chinezi se constituie intr-o etapa pregatitoare a Forumului Economic Cluj-Shandong ce va avea loc la Cluj-Napoca in 26 iunie.
Tianyuan Construction Group este o companie axata pe realizarea de proiecte de mare infrastructura. In momentul de fata Tianyuan Construction Group are peste 70 de sucursale si filiale, 6500 de angajati – personal economic si tehnic. Activele totale ale companiei se cifreaza in jurul valorii de 12 miliarde de yuani, valoarea totala a productiei fiind 50 de miliarde de yuani. Societatea are in portofoliu lucrari de mare anvergura executate in China si Asia, dar nu numai, precum sectoare de autostrada si drumuri de mare viteza, aeroporturi si centre de control al traficului aerian, spitale de mari dimensiuni, arene sportive, parcuri industriale, proiecte din domeniul energetic.

Sus