Oferte locuri de munca top

Ultimatumul primit de Atzwanger

OLYMPUS DIGITAL CAMERASocietatea Atzwanger este somată de Consiliul Judeţean Cluj să finalizeze implementarea proiectului de construcţie a Centrului de Management Integrat al Deşeurilor (CMID) în judeţul Cluj.
Până cel târziu vineri, 26 iunie 2015, societatea Atzwanger va transmite forului administrativ judeţean propunerile menite să contribuie la deblocarea situaţiei şi continuarea contractului CMID. Actul adiţional va fi semnat până la data de 30 iunie 2015.
În caz contrar, Consiliul Judeţean Cluj are dreptul să continue demersurile legale şi contractuale pentru recuperarea prejudiciilor şi finalizarea lucrărilor aferente Centrului de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj.
Ultimatumul survine neonorării de către societatea anterior amintită a nici unuia dintre termenele stabilite la întâlnirea precedentă cu conducerea Consiliului Judeţean Cluj, în contextul necesităţii mai mult decât evidente de finalizare în cel mai scurt timp a lucrărilor prevăzute în contract.
Mihai Seplecan, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, a precizat: „În contextul în care pentru mine cuvântul dat şi înţelegerile parafate valorează mai mult decât orice, am aceeaşi pretenţie faţă de toţi partenerii noştri contractuali, indiferent de numele acestora. Am decis să mai dau o şansă colaborării cu această societate dar îi asigur că este ultima şi că nu voi admite ca locuitorii judeţului Cluj, cei care sunt adevăraţi beneficiari ai proiectului, să fie trataţi cu superficialitate sau cu lipsă de respect.”

Lucrările la centrul de management integrat al deşeurilor din Cluj au demarat în martie 2012. Centrul este construit pe o suprafaţă de teren de 64 de hectare, aflată în proprietatea comunei Feleacu, judeţul Cluj.
Valoarea proiectului se ridică la suma de 107,5 mil. lei fără TVA.
Durata de execuţie a lucrărilor a fost stabilită la 14 luni, perioada de garanţie fiind de 60 de luni.

Sus