Oferte locuri de munca top

Ultima cladire din CBC Timisoara va fi gata in 2015

2567.jpg Piatra de temelie a fost asezata la cea de a cincea cladire si ultima din ansamblul de birouri clasa A City Business Centre (CBC), din centrul Timisoarei.
Noua cladire, denumita City Business Excellence Centre, va fi livrata in al doilea trimestru al anului viitor si va dispune de o suprafata inchiriabila de 9.500 mp. Astfel, intregul proiect va ajunge la o suprafata inchiriabila de 43.000 mp.
Ansamblul este dezvoltat de omul de afaceri Ovidiu Sandor pentru fondul de investitii New Europe Property Investments (NEPI), care a preluat proiectul in anul 2012.
Finantarea pentru ultima cladire este partial acoperita din fonduri europene destinate structurilor de sprijinire a afacerilor, alocate in cadrul Programului Operational Regional. Contributia finantarii nerambursabile se va ridica la 26,3 milioane de lei (n.r. aproximativ 6 milioane de euro).
„Proiectul nostru va facilita accesul a minim 15 firme, din care un procent ridicat vor fi microintreprinderi, respectiv intreprinderi mici, la o infrastructura de calitate menita sa contribuie la dezvoltarea durabila a acestora. Mai mult, vor fi create cel putin 160 de noi locuri de munca de catre companiile care vor activa in CBEC”, afirma Ovidiu Sandor.
In prezent, sunt date in folosinta cladirile A, B, C si D, cu o suprafata totala de 34.000 mp inchiriabili si un grad de ocupare de 98%.
Cu ocazia sapaturilor initiale pentru cladirea a cincea, au fost descoperite vestigiile unui vechi stavilar. Acestea au fost demontate sub supravegherea specialistilor arheologi, vor trece prin interventii de conservare si vor fi remontate intr-un loc deja pregatit in acest scop.
In parteneriat cu NEPI, Ovidiu Sandor mai are in dezvoltare si proiectul The Office din Cluj-Napoca, un ansamblu compus din trei cladiri de birouri clasa A, ce va dispune la finalizare de 54.000 mp inchiriabili. Prima cladire a fost livrata in luna mai a anului curent, iar urmatoarea va fi pusa pe piata in a doua jumatate a anului viitor.

Sus