Oferte locuri de munca top

Turn mobil de iluminat MX FUEL™

Sistemul MX FUEL™ este o noutate în cadrul sistemelor cu acumulatori MILWAUKEE®, pe care producătorul planifică s-o dezvolte intens (să nu uităm că în prezent sistemele acestui brand – M12™ și M18™ – oferă aproape 100, respectiv peste 215 de scule) protejând investiția utilizatorilor săi.

Sculele MX FUEL™ furnizează  o putere comparabilă cu dispozitivele cu combustie internă, eliminând însă emisia de gaze dăunătoare și permițând folosirea sculelor în spațiile închise (dar și în tuneluri) fără a risca să vă doară capul sau inhalarea vaporilor sau a gazelor de eșapament. Datorită alimentării cu acumulatori, sculele MX FUEL™ sunt perfecte pentru a lucra în orice condiții, în special când rețeaua electrică poate fi problematice. De asemenea, devine inutilă folosirea dispozitivelor auxiliare de ventilație sau întreținerea mașinilor și nu mai sunt necesare acțiunile care consumă mult timp precum pornirea problematică a mașinilor cu combustie internă (sculele cu acumulatori sunt imediat gata de utilizare), pregătirea amestecului de combustibil și ulei sau depozitarea și completarea acestuia.  Scopul producătorului a fost nu numai mărirea siguranței și a confortului de muncă, dar și reducerea amprentei de carbon, eliminând poluările periculoase.

În prezent, în sistemul MX FUEL™ vom găsi ciocanul demolator, mașina de găurit cu carotă diamantată, fierăstrăul pentru beton, mașina de desfundat țevi și, de curând, turnul mobil de iluminat MX FUEL cu puterea de până la 27 000 lumeni. Aceste scule constituie o combinație a celor trei tehnologii pregătite de MILWAUKEE® – acumulatorii REDLITHIUM™, electronica inteligentă REDLINK PLUS™ și tehnologia de iluminare TRUEVIEW™

Să ne uităm mai îndeaproape la cel mai nou produs din această gamă: Cel mai nou turn de iluminat MX FUEL™ este creat pentru a lucra cu o mobilitate și stabilitate perfectă chiar în cele mai nefavorabile condiții. Raza de lumină TRUEVIEW™ are intensitate mare și  o putere de până la 27.000 lumeni cu alimentare de la rețeaua electrică și până la 20.000 lumeni cu alimentare fără cablu. Prin urmare, garantează iluminarea perfectă în culorile apropiate de lumina naturală chiar și în cazul lucrărilor pe șantier pe timpul nopții. Lampa se poate regla în mai multe direcții, ceea ce permite utilizatorului să direcționeze lumina spre un loc ales de el. Turnul de iluminat MX FUEL™ a fost echipat cu lentile durabile și cu o rezistență crescută la impact realizate din policarbonat, care garantează rezistența perfectă la lovituri, în același timp fiind proiectat astfel încât să fie mobil și rezistent. Greutatea scăzută a dispozitivului, care ajunge la doar 48 de kg și cele două roți potrivite pentru deplasare pe orice teren permit transportul ușor a dispozitivului chiar pe un teren umed și accidentat de pe șantier. Dispozitivul strâns are doar 1,12 metri înălțime ceea ce facilitează transportul și depozitarea acestuia. Acesta se extinde până la 3,10 metri și poate rezista sarcinilor vântului cu viteze de până la 55 km/h.

 

Mai multe informații despre cele mai noi scule MILWAUKEE® puteți găsi pe pagina web: www.milwaukeetool.ro

Sus