Oferte locuri de munca top

Tronsonul de metrou Drumul Taberei-Eroilor, scos la licitatie

1922.jpg Metrorex a lansat procedura de achizitie publica pentru lucrarile de constructie aferente Magistralei 5, Tronsonul Drumul Taberei-Eroilor.
Investitia a fost estimata la peste 850 de milioane de lei si este finantata de la bugetul de stat, prin credit extern de la Banca Europeana pentru Investitii si din fonduri externe nerambursabile in cadrul Programului Operational Sectorial Transport.
Lucrarile implica punerea in functiune cu calatori a liniei de metrou Magistrala 5, Sectiunea Raul Doamnei – Eroilor (PS Opera), inclusiv Statia, Depoul si galeria de legatura Valea Ialomitei, respectiv a lucrarilor de cale de rulare, fundatie cale de rulare, sina a treia, retea aeriana de contact, a lucrarilor de arhitectura statii – finisaje spatii publice si spatii tehnice, realizarea lucrarilor de instalatii aferente constructiilor / instalatii tehnologice: instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii de incalzire, ventilare si climatizare, instalatii de curenti slabi: fibra optica, radio, telefonie, ceasoficare, televiziune cu circuit inchis, detectie incendiu si efractie, instalatii de control acces si taxare automata, instalatii de transport local calatori (lifturi si escalatoare).
Tronsonul are o lungime de 7 km si va cuprinde 10 statii intre Raul Doamnei si Piata Operei, inclusiv depoul Valea Ialomitei.
Proiectul se va implementa pe o perioada de 16 luni, potrivit anuntului publicat de Metrorex.
Data limita pentru depunerea ofertelor de participare este 19 august, iar contractul va fi atribuit pe baza criteriului pretului celui mai scazut.

Sus