Oferte locuri de munca top

Trei noi directori in fruntea Winmarkt

1145.jpg Un nou bord de directori a fost numit in fruntea companiei Win Magazin, care detine centrele comerciale Winmarkt.
Astfel Daniele Cabuli este noul presedinte Win Magazin, Carlo Barban este CEO Win Magazin si Managing Director Winmarkt Management, iar Roberto Zoia, director Win Magazin.
Antonio Di Berardino – cel care a condus compania din 2008, anul achizitiei de catre Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), si care a implementat strategia de repozitionare in noul context al pietei – inainte de intoarcerea la operatiunile IGD din Italia, va sustine eforturile intense, din urmatoarele luni, ale grupului in Romania, in principal focusate pe finalizarea proiectelor de investitii necesare introducerii de noi retaileri internationali in reteaua Winmarkt.
Daniele Cabuli, noul presedinte al companiei, este Chief Operating Officer in cadrul IGD SiiQ SPA si memebru al bordului Win Magazin din 2009.
Noul CEO, Carlo Barban, 35 ani, vine din interiorul companiei, unde a ocupat in ultimii 5 ani pozitia de CFO al Win Magazin.
Carlo Barban, CEO Win Magazin, a precizat:
„Winmarkt este o afacere sanatoasa, care are inca un potential important de exploatat.
Cea de-a doua faza a business planului va oferi concretitudine actiunilor din ultimii ani, de pregatire a portofoliului pentru noile oportunitati ale pietei.
Inceputul nu ar fi putut mai bun pentru mine: maine (10 aprilie) vom inaugura noua „fata” a centrului comercial Winmarkt din Galati, concomitent cu deschiderea magazinului H&M.”
Achizitionata in 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania. Winmarkt are in proprietate 15 centre comerciale si o cladire de birouri, situate la kilometrul 0 al fiecaruia dintre cele 13 orase: Alexandria, Bistrita, Braila, Buzau, Cluj-Napoca, Galati, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Slatina, Tulcea, Turda si Vaslui.

Sus