Oferte locuri de munca top

Trei licitatii pentru lucrari la Spitalul de Pediatrie Sibiu

2507.JPG Procedura de atribuire a lucrarilor de modernizare a cladirii Spitalului de Pediatrie Sibiu din Parcul Astra s-a incheiat. Dupa scurgerea perioadei de 10 zile prevazuta pentru depunerea eventualelor contestatii, se va incheia contractul cu firma declarata castigatoare.
O procedura pentru atribuirea lucrarilor de reparatii la sectia de infectioase de pe strada Transilvaniei va fi lansata saptamana viitoare, iar in septembrie a.c. se va promova o procedura de achizitie pentru modernizarea acestei sectii.
Proiectul de modernizare a cladirii din Parcul Astra presupune lucrari in valoare estimata de 2,5 milioane de lei care includ schimbarea tamplariei si a pardoselilor, modernizarea instalatiilor sanitare, termice si electrice si refacerea zugravelilor. Aceste lucrari vor fi efectuate atat in blocul operator si saloanele acestei clinici a Spitalului cat si in saloanele de terapie intensiva, in laboratoare, in subsol, in farmacie si in depozitul de alimente. Termenul de executie a lucrarilor este de opt luni.
Totodata in prezent se lucreaza la studiul de fezabilitate pentru modernizarea sectiei de infectioase de pe strada Transilvaniei estimata ca valoare a lucrarilor la suma de 800.000 de lei. Proiectul presupune construirea unei suprafete de 300 de metri patrati prin etajarea constructiei existente. Vor rezulta astfel noua saloane, cabinete medicale si spatiile administrative aferente.
Saptamana viitoare va fi lansata licitatia pentru lucrari de reparatii a acestei sectii: schimbarea tamplariei, modernizarea instalatiilor termice, electrice si sanitare, executia de zugraveli, tencuieli si igienizari. Valoarea indicatorilor tehnico-economici pentru acest contract a fost estimata la 470.000 lei, fara TVA. Lucrarile au ca termen de executie 5 luni de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor.
Lucrarile de construire a centrului de cercetare al Spitalului de Pediatrie Sibiu de pe strada Pompeiu Onofrei au avansat intr-un ritm bun. Constructorul a finalizat demisolul si parterul cladirii noi, lucrandu-se in prezent la structura de rezistenta a primului etaj. La parterul corpului A al cladirii existente, parte a viitorului centru de cercetare, s-au finalizat lucrarile la laboratorul de polisomnografie si sunt aproape finalizate cele de amenajare a laboratorului de neuroradiologie.

Sus