Oferte locuri de munca top

Trei biserici din Oradea intra in reabilitare

2205.jpg Ofertele depuse pentru reabilitarea a trei biserici monument istoric din Oradea in vederea introducerii in cricuitul turistic au fost deschise in aceasta saptamana. Obiectivele vizate sunt Biserica cu Luna (inclusiv filiile Biserica Buna Vestire si Biserica Sfantul Duh Mangaietorul), Biserica Romano-Catolica din Cetatea Oradea si Biserica Reformata din Orasul Nou.
Pentru aceasta achizitie au fost depuse trei oferte, respectiv SC Euras SRL, SC Abed Nego SRL in asociere cu SC Constructorul Salard SRL si SC Nymphea Matcom SRL in asociere cu Romconstruct Holding Grup SA, care sunt in prezent in perioada de evaluare.
Proiectul include executia urmatoarelor lucrari: lucrari de reparatii generale si de renovare, lucrari de restaurare a mai multor componente artistice, lucrari de reabilitare a fatadelor, restaurare si inlocuire a tamplariilor din lemn originale, a obiectelor de mobilier, lucrari de inlocuire a vitraliilor, lucrari de interventii pentru realizarea unui sistem de incalzire, instalatii electrice pentru incalzire cu panouri radiante si refacerea instalatiilor electrice de iluminat.
Valoarea totala estimata a achizitiei este de 4,55 milioane lei fara TVA, banii provenind din fonduri transfrontaliere, contributia municipiului Oradea fiind de 20% din valoarea totala a proiectului.
Perioada de implementare a proiectului este pana la 31 decembrie 2014. Investitiile sunt incluse in proiectul „Punti crisene – Proiect de promovare a ecumenismului regional in Bihor si Hajdu -Bihar”.

Sus