Oferte locuri de munca top

Trapezului Residence, prima faza se apropie de finalizare

In aceasta luna se vor incheia lucrarile la cel de-al patrulea bloc din ansamblul Trapezului Residence situat in cartierul Titan al Capitalei.
Implementat de Echipa Dezvoltatori Constructii Noi, ce reuneste societati cu experienta pe piata rezidentiala, proiectul a fost demarat in 2011 iar pana la momentul de fata au fost finalizate trei blocuri cu regimul de inaltime de Ds+P+3 sau Ds+P+3+4R.
*Proiect demarat pe timp de criza
Intr-o perioada in care cei mai multi dezvoltatori sistau proiecte si asteptau o revigorare a sectorului constructiilor, Echipa Dezvoltatori Constructii Noi a decis sa achizitioneze un teren in zona Trapezului din cartierul Titan si sa demareze un nou proiect rezidential.
Cu toate acestea ansamblul a fost foarte bine gandit. Au fost cantarite toate avantajele si dezavantajele iar rezultatul este o investitie de succes. Primele trei blocuri au fost vandute in totalitate, iar ultimul bloc, care inca nu a fost finalizat, este vandut in procent de 85-90%.
*Garsoniere incepand de la 20.000 euro
Imobilele din ansamblul Trapezului Residence cuprind garsoniere si apartamente cu doua sau trei camere, gama de preturi fiind variata. Foarte multe locuinte sunt achizitionate cu banii jos, cam 40-50%, ne-a precizat reprezentantul de vanzari al ansamblului.
Cel mai mic pret pentru care poate fi achizitionata o garsoniera este de 20.000 euro. Locuinta are 30 mp si este amplasata la demisolul inalt al imobilului. La nivelurile superioare pot fi cumparate garsoniere de 35-36 mp la preturi cuprinse intre 30.000 si 33.000 euro.
Cel mai ieftin apartament de doua camere poate fi achizitionat tot la demisol contra sumei de 32.000 euro. Locuinta are o suprafata de 49 mp.
Apartamentele de doua camere au suprafete de pana la 54 mp, iar preturile urca pana la 47.000 euro.
In ceea ce priveste apartamentele cu trei camere, o locuinta de 68 mp poate fi achizitionata contra sumei de 58.000 euro. Este disponibil chiar si un apartament de trei camere cu suprafata generoasa de 183 mp, contra sumei de 85.000 euro.
In pofida majorarii constante a preturilor terenurilor in zona, dezvoltatorii intentioneaza sa mentina preturile de vanzare a locuintelor.
*Uneori angajatii bancilor ingreuneaza nejustificat acordarea creditelor
Cea mai mare problema cu care se confrunta dezvoltatorii atunci cand scot la vanzare un proiect este lipsa de interes si de profesionalism din partea unora dintre angajatii bancilor ce acorda credite ipotecare.
„Se intampla uneori sa iti ceara acelasi document de cateva ori. Daca angajatul insarcinat cu un dosar de credit este in concediu, se intampla ca analiza acelui dosar sa stagneaze pe toata perioada concediului angajatului”, ne-a declarat reprezentantul de vanzari pentru Trapezului Residence.
*Faza a II-a a proiectului va demara anul viitor
Cele patru blocuri din ansamblul Trapezului Residence reprezinta doar prima faza a proiectului. Investitiile vor continua. In primavara dezvoltatorii intentioneaza sa demareze lucrarile la primul bloc cuprins in faza a doua. Va fi vorba tot despre un bloc de 3-4 etaje. Lucrarile vor fi incheiate in toamna.

Sus