Oferte locuri de munca top

Topul dezvoltatorilor imobiliari din România

În luna martie a acestui an a avut loc Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019. În cadrul evenimentului, desfășurat la București, au fost premiați dezvoltatorii imobiliari care s-au remarcat pe parcursul anului 2018.

Cel mai bun dezvoltator imobiliar al anului 2018 a fost desemnat One United Properties din București.

Firma bucureșteană își adaugă distincția la o colecție impresionantă de premii, printre care: Residential Developer of the Year – Europa Property SEE Awards 2018, Forbes Office Buildings Gala Award 2018, Residential Developer of the Year și Best Residential Development (pentru One Herăstrău Park) – CIJ Awards 2017, Forbes Green Award 2017 pentru cea mai eficientă și ecologică clădire rezidențială din București – One Herăstrău Park etc.

Este remarcabilă evoluția pieței imobiliare din Arad, care a dat câștigătorii la 3 categorii: Proiectul rezidențial High-End al anului 2018 – Arad Plaza, Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate – Westfield Arad și Premiul special pentru proiect național de anvergură – Maurer Imobiliare.

Chiar dacă dă premianții la trei categorii, Aradul nu intră în topul celor mai scumpe orașe din punct de vedere al prețului plătit/mp. Șapte orașe au prețuri de peste 1.000 euro/mp, iar în frunte se află  Cluj-Napoca, urmat de București. Celelalte orașe cu prețuri ce trec de pragul de 1.000 de euro sunt Timișoara, Iași, Constanța, Craiova și Brașov.

Acest top se reflectă și în rezultatele unui studiu realizat de Banca Mondială în coloborare cu Comisia Europeană, potrivit căruia 15,32% dintre persoanele chestionate au răspuns afirmativ la întrebarea dacă s-ar muta în Cluj-Napoca.

Lista dezvoltatorilor imobiliari premiați

 • Proiectul rezidențial Mass Market al anului 2018 – Urban Residence
 • Proiectul rezidențial High-End al anului 2018 – Arad Plaza
 • Proiectul Smart al anului 2018 – LOFT Green Apartments
 • Cel mai bun concept de locuire – Cortina Academy
 • Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate – Westfield Arad
 • Cel mai bun marketing online 2018 – Sud Rezidențial
 • Premiul special pentru investiție în piețele locale – Wallberg
 • Premiul special pentru proiect național de anvergură – Maurer Imobiliare
 • Cel mai atrăgător showroom al unui dezvoltator imobiliar 2018 – 102 The Address
 • Proiectul rezidențial al anului 2018 – One Charles de Gaulle
 • Cel mai bun concept nou în 2018 – VOX Vertical Village
 • Dezvoltatorul imobiliar al anului 2018 – One United Properties

Concurența în sectorul imobiliar este acerbă, iar dezvoltatorii imobiliari construiesc locuințe la standarde tot mai ridicate pentru a reuși să se evidențieze. Utilități moderne, locuințe spațioase, zone verzi și locuri de parcare sunt doar câteva dintre avantajele pe care le oferă majoritatea dezvoltatorilor imobiliari.

Pentru a studia oferta completă a tuturor dezvoltatorilor imobiliari din România puteți accesa platforma de imobiliare  https://new.flatfy.ro/

Flatfy.ro este un motor de căutare de locuințe propuse spre vânzare și este adresat persoanelor care caută să cumpere și/sau să închirieze case, apartamente și vile atât pe piața secundară cât și  pe piața imobiliarelor noi construite în România. Acesta încorporează reclame de la o multitudine de surse pentru a-i asigura clientului o gamă largă de conținut relevant în ceea ce privește industria imobiliară.

Flatfy.com lucrează în 37 de țări, inclusiv cele Est Europene, deci puteți compara prețurile în aceste țări : România Flatfy, Moldova și Ungaria.

 

Sus