Oferte locuri de munca top

TechnoNICOL îşi reinventează brandul

RIKKO STEEL este încântat să împărtăşească noutăţile transmise de partenerul său prinicipal – TechnoNICOL: o rebranduire care va atrage după sine o poziţie şi mai puternică a companiei în piaţa materialelor de construcţii.

Cu peste 50 de unități de producție situate în 7 țări din lume, corporația se află pe o direcție îndreptată spre o dezvoltare internațională, produsele companiei fiind deja distribuite în 81 de țări, iar sediile TechnoNICOL sunt deschise nu numai pe teritoriul Rusiei, ci și în Europa Centrală și de Est, precum și în țări din Asia și Oceania. Experiența acumulată pe parcursul multor ani de muncă și noua misiune a companiei au fost reflectate în cadrul acțiunii de rebranding care va fi efectuat de către cele mai cunoscute companii de publicitate la nivel mondial.

„Producem materiale de construcții de mai bine de 20 de ani, dar până nu demult eram concentrați mai mult pe producție, fără a acorda importanță unor aspecte nemateriale, cum ar fi brand-ul, poziționarea acestuia, conținutul. Pe măsură ce compania a crescut și s-a ridicat la un nivel internațional am înțeles acel lucru că brand-ul este o parte componentă extrem de importantă a unei strategii de dezvoltare de succes”, a declarat Vladimir MARKOV, Directorul general al TechnoNICOL. „Cu ajutorul specialiștilor din cadrul companiilor McKinsey și BBDO Branding a fost desfășurată o activitate îndelungată și laborioasă care a fost utilă, în primul rând, pentru noi: am înțeles că în tot acest timp, în orice domeniu de activitate, noi am depus toate eforturile pentru a fi niște parteneri cât mai siguri și profesioniști – adevărați maeștri. Exact din acest motiv, ca bază pentru noul brand a fost luat conceptul „Măiestrie”.

 

techno

 

Scopul noii mărci este de a crește nivelul de notorietate și de încredere în Corporație în diverse regiuni ale lumii și de a facilita crearea unei imagini holistice și exacte despre companie, despre materialele acesteia, despre soluții și servicii. Trecerea completă către noul stil corporativ este planificat pentru sfârșitul lui 2017.

RIKKO STEEL este principalul importator în România al TechnoNICOL.

 

Contact de presa RIKKO STEEL
CRISTINA PANICI
DIRECTOR DE VANZARI
Telefon: 0728 302358
E-mail: marketing@rikkosteel.ro

rikko

Sus