Oferte locuri de munca top

Te-ai mutat într-un alt oraș și nu știi la care salon să mergi? Instalează aplicația Stailer

Este clar, mutatul într-un nou oraș vine cu provocările sale. Habar n-ai de unde începi să-ți faci prieteni, nu știi pe unde se mănâncă bine și pe unde faci toxiinfecție alimentară, simțul orientării este zero barat, nici măcar nu știi unde să mergi dacă vrei să te tunzi, doamne ferește să ieși de acolo ciunțit. Ei bine, dacă pentru prietenii și alte lucruri folosești Tinder, pentru mâncare folosești aplicații unde poți citi review-uri înainte de a ajunge la spital, pentru a găsi o locație folosești Google Maps, iată că și pentru o transformare a look-ului poți utiliza o aplicație și anume Stailer.

Ne-am obișnuit să sunăm la saloanele de hair & beauty pentru a ne face programări. Însă acum poți face programari online la salon prin Stailer. Este o metodă mai rapidă, mai eficientă și complet gratuită. Vei afla în continuare ce avantaje ai dacă utilizezi Stailer.

Avantajele programării online cu Stailer

  • nu mai pierzi timp și energie. Prin apel telefonic, dacă suni la saloanele pe care le cunoști, este posibil să nu găsești loc atunci când îți dorești. Așa că recurgi la căutarea altor saloane pe Google. Apoi suni în speranța că vei găsi loc acolo. Este un proces obositor și consumator de timp. Stailer te scapă de aceste inconveniente. Instaleaza aplicatia Stailer din Magazin Play, App store sau App Gallery. Apoi îți creezi un cont de client sau te conectezi cu pagina de Facebook. Selectezi filtrele de căutare, orașul din care ești, genul tău, serviciul de înfrumusețare dorit, data și ora. Stailer îți afișează imediat lista cu saloane unde te poți programa atunci când vrei tu.
  • nu mai faci absolut niciun compromis. Pe lângă faptul că nu trebuie să mai aștepți zile sau chiar săptămâni pentru a avea parte de un serviciu, ai și alte avantaje atunci când utilizezi Stailer. Totul este bazat pe transparență. Asta înseamnă că poți vedea la fiecare salon în parte prețurile percepute, poze din salon sau cu alte transformări făcute acolo, durata serviciilor și locația salonului. Aceste informații te vor ajuta să faci alegerea ideală pentru tine.
  • nu mai depinzi de programele saloanelor. Fiindcă îți faci singur programări online la salon nu trebuie să mai aștepți să se deschidă vreunul ca să vorbești cu recepționera. Te poți programa și în toiul nopții. A doua zi stilistul va vedea locul ocupat în agenda sa online.
  • ai șansa de a descoperi saloanele potrivite, cu stiliștii care știi că nu te vor dezamăgi. Poți citi inclusiv recenzii de la mii de clienți care s-au programat prin Stailer.

Aplicația Stailer este un must-have în smartphone-ul tău

O nouă schimbare de viață atât de importantă, trebuie sărbătorită printr-o schimbare a aspectului fizic. Poate o tunsoare radicală, o nouă culoare, niște unghii superbe care te fac să te simți că poți cuceri lumea și că ești altă persoană. Știi și tu cât de bine te simți după o astfel de transformare, parcă ți se ia o greutate de pe umeri. Și ce mod mai bun de a găsi salonul perfect, dacă nu prin Stailer? Astfel nici nu te pierzi pe străzi, având în vedere că nici măcar noua ta adresă n-ai memorat-o. Fiindcă pe Stailer fiecare salon are locația disponibilă prin Google Maps, deci știi exact unde să ajungi.

Ce mai aștepți? Instalează aplicația Stailer și descoperă stiliștii care să te răsfețe și cu ajutorul cărora să celebrezi această nouă etapă a vieții.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sus