Oferte locuri de munca top

Targul Imobiliar Constanta- 5-7 mai 2017, Centrul Comercial VIVO! Constanta

2017_02_09-afis-targ-imobiliar

 

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța în parteneriat cu Asociaţia Profesională a Agenţilor Imobiliari din România – APAIR organizează în perioada 5 – 7 mai 2017 Târgul Imobiliar Constanța, în cel mai modern centru comercial al orașului, VIVO! Constanța.

Târgul Imobiliar Constanța va reuni pentru 3 zile cei mai buni jucători de pe piața de Real Estate: dezvoltatori și vânzători de locuințe, constructori și investitori, brokeri și instituții financiare, arhitecți și designeri de interior.

Expozanții se vor întrece în discount-uri și oferte promoționale, oferind celor interesați consultanță financiară gratuită și soluții flexibile personalizate pentru fiecare tip de venit.

Prin organizarea sa în VIVO! Constanța, Târgul Imobiliar Constanţa 2017 va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de weekend, câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00 – 22.00). Campaniile de promovare derulate în mass-media locală, centrală și de specialitate, prin articole în presa scrisă, prin campanii online, outdoor și indoor și pe rețele de socializare vor asigura că acest eveniment va fi prezent în mintea oricărui constănțean care își doreste o locuință nouă, o casă de vacanță sau o oportunitate de investiție.

 

Pentru relaţii suplimentare:               
Laura Tîrziu, tel: 0722 632 597; laura.tirziu@ccina.ro
Cristina Zaharia, tel: 0730 143336; cristina.zaharia@ccina.ro

Sus