Oferte locuri de munca top

TARGUL DE LOCURI DE MUNCĂ

ClipboardPICAS te angajează în construcții”

Fundația Casa de Meserii a Constructorilor, alături de partenerii săi, Asociația Română a Antreprenorilor în Construcții – ARACO, Federaţia Generală a Sindicatelor „FAMILIA” și Comitetul Sectorial în Construcții, vă invită la ediția a-V-a a târgului de locuri de muncăPICAS, dedicat exclusiv sectorului de construcții.
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului european „PICAS te angajează în construcții” – ID 126134, co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

DESFĂȘURARE EVENIMENT
05mai2015, Palatul Copiilor Bucuresti orele 09.00 – 16.00
Obiectivul General al proiectului constă în creșterea gradului de ocupare și profesionalizare a forței de muncă din sectorul de construcții prin furnizarea unor servicii integrate și specializate de informare și consiliere, formare și mediere, pentru șomerii interesați să muncească în acest domeniu.
La eveniment sunt așteptate companiile de profil, persoanele interesate de un loc de muncă în sector, reprezentanți ai patronatelor, sindicatelor și fundațiilor din construcții, agenți economici sau oficialități locale, și nu în ultimul rând mass-media.
Participarea este GRATUITĂ, iarpentru ÎNSCRIERE ONLINE puteți utiliza singurul portal de recrutare dedicat sectorului de construcții www.picas.ro! Vă rugăm să consultați și mapa de prezentare a evenimentului, aflată în attach!
Vă asigurăm că prezența dumneavoastră la eveniment ar fi deosebit de onorantă pentru noi și sperăm că veți da curs invitației noastre de a reconstrui piața muncii din România!

Manager de proiect,
Simion ILIE

Pentru detalii suplimentare : Alexandru STOIANCoordonator organizare
Email: alexandru.stoian@picas.ro | Telefon:021/2123762 |+4 0735 735 443

Sus