Oferte locuri de munca top

Targoviste: statia de epurare a fost finalizata

La inceputul saptamanii autoritatile locale au inaugurat noua statie de epurare din Targoviste, dupa doi ani de lucrari, in urma unei investitii de peste 80 de milioane de lei.
Proiectul a fost derulat de Compania de Apa Targoviste si a primit finantare europeana prin Programul Operational Sectorial Mediu. Valoarea totala a programului de extindere si reabilitare a retelei de apa din Targoviste si din localitatile invecinate se ridica la peste 140 de milioane de euro.
„Ma bucur ca astazi finalizam unul dintre cele zece obiective care fac obiectul finantarii europene pe care Compania de Apa o are in cadrul Programului Sectorial de Mediu 2007-2014. In calitate de presedinte al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Apa Dambovita, parte integranta din tot ce inseamna aplicarea proiectelor pe apa si canal in judetul Dambovita, sunt preocupat in continuare pentru finalizarea lucrarilor in cel mai scurt timp.”, a declara Adrian Tutuianu, presedinte CJ Dambovita, citat de domnuleprimar.ro. Statia va realiza tratarea mecanica, biologica, tratarea namolului si va executa o epurare avansata, retinand inclusiv nutrientii, conform sursei citate.
La inceputul saptamanii presedintele CJ Dambovita a participat la inaugurarea unei alte statii de epurare in zona, in comuna Brezoaele, acolo unde au fost finalizate 6 km de retea de apa, dupa o investitie de 3,5 milioane de lei, informeaza CJ Dambovita.

Sus