Oferte locuri de munca top

Targ imobiliar: preturi incepand de la 16 500 de euro

Pretul pentru o garsoniera in Bucuresti in ansamblul Happy Home de pe Soseaua Oltenitei, in apropiere de statia de metrou Dimitrie Leonida incepe de la 16.500 de euro, potrivit celei mai avantajoase oferte de la Targul National Imobiliar TNI.
Cel mai scump proiect din portofoliul propus la targ este Swan Office & Technology Park aflat in insolventa, propus spre vanzare cu un pret de peste 42 de milioane de euro. Complexul este compus din trei cladiri de birouri in zona de nord a Bucurestiului.
Printre ofertele prezente la TNI se numara promotii ale altor ansambluri aflate in insolventa cum ar fi American Village Pipera unde preturile au scazut de la 200-400 mii de euro in 2008 la 65 mii- 125 mii de euro pentru o vila.
De asemenea vizitatorii gasesc apartamente de vacanta cu vedere la mare in Statiunea Olimp cu preturi pornind de la 40 de mii de euro, informeaza reprezentantii TNI.
Evenimentul are loc in perioada 9-11 mai la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. La targul imobiliar vor fi prezente 92 de companii expozante ce vin in intampinarea clientilor cu oferte de locuinte noi si vechi, spatii comerciale, terenuri din Bucuresti, Ilfov, Valea Prahovei, dar si celelalte zone ale tarii. Dintre acestea 23 de companii reprezinta ansambluri rezidentiale noi.
La evenimentul imobiliar mai participa si institutii financiar bancare printre care se numara BRD- GSG, BancPost si BCR.

Sus