Oferte locuri de munca top

Symmetrica investitii de 23 mil. euro in 20 de ani

1271.JPG Symmetrica, producator de pavele si borduri vibropresate, a realizat investitii totale de 23 milioane de euro in Romania, in cei 20 de ani de la infiintare.
Din aceasta suma 18,5 milioane de euro au fost directionate catre cele cinci unitati de productie. De asemenea, Symmetrica a investit 2,2 milioane de euro in parcul auto.
Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica, a declarat: „70% din produsele livrate in cei 20 de ani de la infiintare au fost destinate proiectelor publice, in timp ce 20% proiectelor private de tip industrial sau comercial. Doar 10% din volumul produs in fabricile noastre in aceasta perioada a fost destinat clientilor finali sau proiectelor rezidentiale. Raportat la tipurile de produse, 60% din volumele livrate au fost de pavaj.”
In acest moment Symmetrica are o capacitate de productie de 11.500 metri de produse zilnic, iar in cei 20 de ani de existenta pe piata a livrat, in total, 8 milioane de metri de produse in intreaga tara, dar si peste hotare. 90% din livrarile Symmetrica ajung in proiecte din zona urbana, urmand ca treptat si zona rurala sa se dezvolte si sa investeasca mai mult in amenajare.
In 2013 afacerile companiei au raportat o crestere de 7%, ajungand la cca. 15,4 milioane de euro.
Potrivit afirmatiilor lui Sebastian Bobu, avansul a fost sustinut si de inceperea exporturilor. Astfel, anul trecut compania a inceput sa livreze produse pentru proiecte din Republica Moldova, urmand ca aceasta tendinta sa se mentina si in acest an.

Sus