Oferte locuri de munca top

Sud-Vest: Peste un miliard de euro solicitat din fonduri POR

Peste un miliard de euro care ar trebui sa mearga catre aproximativ 900 de proiecte fusesera alocati in regiunea sud-est la sfarsitul lunii mai.
Din cele 900 sunt in curs de implementare peste 600 de proiecte; aproape 500 de proiecte in valoare de peste 700 de milioane de euro au fost contractate, in timp ce mai mult de 100 de proiecte se afla in diferite stadii de evaluare sau precontractare.
Cele mai multe fonduri au mers catre segmentul dezvoltarii polilor urbani, domeniu cu peste 180 de milioane de euro alocati. Pentru municipiul Craiova s-au contractat 16 proiecte in valoare de peste 100 de milioane de euro in timp ce la Ramnicu Valcea au fost contractate 11 proiecte cu o valoare solicitata de peste 45 de milioane de euro, informeaza ADR Sud-Vest.
Pentru infrastructura educationala au fost alocate peste 60 de milioane de euro, in prima sesiune fiind contractate 31 proiecte cu o valoare solicitata de 50 de milioane de euro. Pentru a doua sesiune se afla in evaluare/precontractare 44 de proiecte.
In privinta reabilitarii drumurilor judetene bugetul initial de 130 de milioane de euro a fost depasit, 22 proiecte fiind contractate cu o valoare solicitata de 184 de milioane de euro.

Sus