Oferte locuri de munca top

Sud-Vest: Fonduri POR pentru infrastructura educationala si reabilitarea termica

Toate proiectele declarate finantabile depuse pe Domeniul de Interventie 3.4 al POR, in Regiunea Sud-Vest, vor putea fi contractate.
Autoritatea de Management pentru POR a anuntat ca in cadrul domeniului major de interventie 3.4- „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua (sesiunea a 2-a)” se pot contracta toate proiectele declarate finantabile din cele 43 aflate la acesta data in diverse stadii de evaluare. Precizarea se refera la licitatia de proiecte lansata in 12 martie 2014 care a avut ca termen limita 16 aprilie 2014. In acelasi proces intra si proiectele depuse pana la data de 14 iulie pentru reabilitarea termica. In Regiunea Sud-Vest au fost depuse 26 de proiecte pe acest domeniu din care unul a fost respins si patru au fost contractate.
„Preocuparea permanenta a institutiei noastre pentru implementarea cu succes a POR 2008- 2013 la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia, s-a concretizat in 505 contracte semnate, prin care se solicita o finantare nerambursabila de 726,27 milioane euro, ceea ce reprezinta 120% fata de alocarea initiala.”, a declarat Marilena Baogheanu, director Agentia pentru Dezvoltare Regionala SV Oltenia.

Sus