Oferte locuri de munca top

Stadionul Arad va ajunge la aproape 13.000 locuri

1948.jpg Au inceput lucrarile de modernizare a Stadionului Municipal Francisc Neumann; UTA din Arad. Constructorii au luat in primire obiectivul si au inceput demontarea instalatiilor pentru a face loc utilajelor de santier.
„Este o promisiune care am facut-o aradenilor si o indeplinim: vom avea un stadion la cele mai ridicate standarde. Municipalitatea a demonstrat ca investeste in infrastructura sportiva.”, a declarat intr-un anunt Gheorghe Falca, primarul Aradului.
Pentru a satisface cerintele normativelor FIFA, in vigoare, necesare integrarii stadionului UTA in circuitul european, este necesara realizarea unei structuri independente care va acoperi cele patru pachete de gradene care vor delimita functional cele patru zone majore ale stadionului: tribuna oficiala, tribuna 2, peluza nord, peluza sud. Tribuna oficiala va contine toate spatiile necesare buneifunctionari a stadionului si va avea un numar de 2.798 locuri (S utila=1438 mp). Tribuna 2 va avea un numar de 3.982 locuri (S utila= 385 mp). Peluza nord va contine grupuri sanitare si spatii anexe cu rol tehnic sau nealocate functional si va avea un numar de 2.902 locuri ( Sutila= 215, 40 mp). Peluza sud este structurata la nivelul parterului in doua zone distincte, una publica pentru crearea de grupuri sanitare si spatii anexe si o zona privata cuprinzand spatii de cazare. Peluza sud are si2 etaje din care: etajul 1 care va contine 23 unitati de cazare si etajul 2 va fi alocat unor terase cu belvedere. Peluza sud va avea un numar de 2902 locuri (S utila= 510, 49 mp).
Dupa finalizarea lucrarilor de modernizare arena va avea 12.584 locuri cu tribune acoperite integral, 15 puncte de acces, iar sub peluza sud va exista un mini-hotel destinat cazarii pe termen scurt a achipei oaspete si a personalului auxiliar.

Sus