Solplanet x AeroFix

Spitalul Judetean Vaslui va fi reabilitat

Primaria Vaslui a inceput procedurile pentru derularea unui proiect prin care se va consolida una dintre cladirile Spitalului Judetean, respectiv cladirea care adaposteste sectiile Psihiatrie si Boli infectioase.
„Noi cautam in aceasta perioada solutii pentru finantare. Luam in calcul varianta modernizarii sectiilor cu fonduri europene, dar am initiat si procedura de credit, fiindca avem aceasta posibilitate. Municipiul Vaslui are un grad de indatorare de doar 8%, in conditiile in care limita maxima este de 30%. Am trimis documentatia necesara la Ministerul Finantelor si sper sa gasim varianta cea mai buna pentru ca la sfarsitul anului proiectul sa fie gata pe hartie, iar in 2015 sa intre la finantare”, a declarat primarul Vasile Paval, citat de domnuleprimar.ro. Potrivit sursei citate spitalul ar urma sa primeasca aparatura medicala noua prin Ministerul Sanatatii.
In urma implementarii proiectului estimat la 6 milioane de euro in cladire vor activa pe langa cele doua sectii si un cabinet de sanatate mintala si Sectia Cronici.

Sus